Makarna Bieber
Makarna Bieber - Foto: Stella Pictures

Hailey Bieber visar upp magen på Instagram: "Stor som ett äpple..."

Sedan Hailey och Justin Bieber "tied the knot" har hennes följare inte sällan spekulerat i när det är dags för paret att utöka familjen. Under måndagen la Hailey upp en bild som vid första anblick nog fick hennes följare att dra efter andan.


Hailey Bieber och Justin Bieber firade nyligen fyra år som gifta. 

Mycket och länge har internet spekulerat i när det är dags för paret att utöka familjen. 

Något paret själva inte bemött. Därför satte nog några av Haileys följare kaffet i halsen när de såg en bild hon la upp på sin Instagramstory – i alla fall innan de läste texten ordentligt. 

Hailey Bieber har en cysta stor som ett äpple

Foto: PageSix/Instagram

Utan det verkar nämligen vara så att Hailey just nu har drabbats av en cysta på livmodern. Något hon i texten förklarar att hon upplevt förut, och att det inte är kul. Det ger symtom som illamående, uppblåsthet och humörsvängningar. 

Hailey förtydligar att det inte är en bebis som ligger i magen på bilden och att hon inte är gravid. 

Vi på Nyheter24 hoppas Hailey mår bättre snart! 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Tuva Novotny: Superläskigt med komedi

Därför känner du igen Hela kändis-Sverige bakar-Pablos röst

igår 23:21
Pablo Leiva Wenger är en känd hip-hop artist och skådespelare. Men vad vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några vanliga frågor om Leiva Wenger.

Allman Brothers-grundare död

igår 18:28
Dickey Betts, en av grundarna till rockgruppen The Allman Brothers Band, är död, meddelar familjen på Instagram. Han blev 80 år.

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

igår 16:42
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

igår 15:46
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

igår 15:38
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.