Instagrammodellens pojkvän misstänkt för mord på sin egen mamma
Instagrammodellens pojkvän misstänkt för mord på sin egen mamma - Foto: Instagram/graciepiscopo

Instagrammodellens pojkvän sitter åtalad – misstänks för mord på sin egen mamma

Instagrammodellen har tyckts leva ett riktigt härligt lyxliv tillsammans med sin familj bestående av sin pojkvän och son. Men nu verkar deras lyxfasad vara på väg att krackelera...


Ja, för den insatte så är Gracie Piscopo, 26, ändå ett välkänt ansikte. Kanske har hon dykt upp på din Instagram? Tiktok? Youtube? Ja, faktum är att Gracie har drygt 1,5 miljoner följare på sociala medier.

Gracie är bosatt i Perth, Australien, tillsammans med sin familj. Familjen består av hennes pojkvän Andre Rebelo, 26, och deras son Romeo, 3.

Gracie jobbar med sina sociala medier, medan Andre "jobbar med krypto". Utåt ser de ut att ha levt ett riktigt lyxliv med mycket resor, ett stort fint hus precis intill stranden, och de syns alltid i tjusiga märkeskläder. 

Andre Rebelo åtalad för bedrägeri, och för att ha dödat sin mamma i hennes lyxhem maj 2020 rapporterar Daily Mail 

Colleen Rebelo, 58, hittades död i sitt hem i maj 2020 av en familjemedlem, står det i den längre artikel som vi tagit del av i Daily Mail

Till en början så misstänkte inte polisen något, då det inte fanns några tecken som pekade på att brott hade begåtts. 

Vad som fick de att ändra sig är dock ännu inte känt. Men Andre Rebelo är inte bara åtalad och misstänkt för mord, han är även åtalad för bedrägeri enligt Daily Mail. 

Andre Rebelo har suttit häktad sedan 22 november, och kommer ställas inför rätta den 21 december i år.

Gracie Piscopos har uttalat sig

Till The West Australian gjorde Gracie sitt första uttalande:

"Jag fokuserar bara på min son just nu"

Under veckan la hon upp en liknade story på sin egen Instagram. 

Foto: Instagram

De senaste nyheterna om paret skakat om Gracies följare rejält... De har börjat spekulera kring i vilken utsträcknig hon själv kan vara inblandad i mordet, och på sociala medier sprids många olika konspirationsteorier. 

Gracie Piscopos sociala medier

Nu är hennes sociala medier rensade, och få bilder finns kvar på pojkvännen. Gracie har även stängt av sina kommentarsfält på nästan alla plattformar. 

På Instagram har Gracie en hel miljon följare.

På Youtube är antalet följare lite lägre, men hon har ändå drygt 300 000. På sina videos får hon mellan cirka 20 000 till 40 000 visningar. På Tiktok har hon drygt 200 000 följare. 

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Swifts album slog Spotify-rekord

Niklas Strömstedts miljoner – så mycket pengar tjänar folkkära artisten

Att Niklas Strömstedt är både folkkär och framgångsrik råder det inga tvivel om. Men hur mycket pengar tjänar han? Nyheter24 har kikat närmare på artistens bolag och inkomst.

Författare bojkottar amerikansk Pen-gala

1 timme sedan
31 författare och översättare bojkottar årets stora amerikanska Pen-gala. Bojkotten är en protest mot vad man kallar organisationens misslyckande med att skydda palestinska författare i Gaza.

Talmannen ger ut poesi – "med stor ödmjukhet"

2 timmar sedan
Han har poesin att tacka för en lyckad första dejt med sin fru och citerar gärna dikter i ämbetet. Men när talmannen Andreas Norlén nu ger ut en diktantologi är han nervös. Jag hoppas folk inte börjar förhöra mig, säger han.

Textilmuseet prisat på Elle-galan

3 timmar sedan
Textilmuseet i Borås tilldelades årets hederspris på Elle-galan på fredagskvällen.

Harry Styles stalker får fängelse

3 timmar sedan
3,5 månaders fängelse. Den blir domen för den brasilianska kvinna som stalkat Harry Styles den senaste tiden, skriver The Guardian.