John Guidetti Kenya
Sanna Guidetti möter kritik efter sin resa till Kenya. - Foto: Johan Nilsson/TT/Instagram

Sanna Guidetti stänger av kommentarsfältet efter följarnas kritik: "Det är Johns..."

Sanna och John Guidetti tog sig en tripp till Johns hemtrakter. Men följarna hade så pass mycket att säga om det hela att Sanna nu fått stänga av kommentarsfältet.


Det är under de senaste veckorna som Sanna Gudetti tillsammans med maken John Guidetti och barnen Nellie och Mason befunnit sig i Kenya . 

Syftet  bakom resan var att åka tillbaka till Johns gamla trakter då han är uppvuxen i Kenya och han har idag en stiftelse där. 

Familjen har sett ut att trivas som fiskar i en kristallblå sjö och de har under hela resan uppdaterat flitigt på sociala medier. 

Men snabbt var onda tungor i farten och gick in med argument där de kallade Sanna och John för "white saviours" samt pratade om "white privilege". Detta så pass att Sanna stängt av kommentarerna på flera av sina bilder från resan. 

Sanna Guidetti svarar på kritiken

Under veckan valde hon att ännu en gång gå ut och förtydliga syftet med resan och att det har med Johns uppväxt att göra.

En av Sannas bilder från story. Bildkälla: sannaguidetti/Instagram

Sanna har nu kommentarsfält på vissa av sina bilder från resan men håller det stängt på andra. 

John har ännu inte uttalat sig om det hela. 

Guidettis återvände till sverige 2022

De senaste åren har Sanna och John bott i länder som Storbritannien, Spanien och Tyskland. Men i slutet av maj kom glädjebeskedet – Guidetti är klar för AIK och har skrivit på för 3,5 år. 

Detta gör att paret flyttar från Spanien till Sverige. Paret har nu köpt en lyxig villa de visat upp på Instagram. 

Huset är en stor villa i flera etage med vinkällare samt pool i söderläge. Beläget endast 70 meter från vattnet med sluttande tomt ner mot Skurusundet. Master bedroom med sjöutsikt samt badrum en suite med bubbelbad. Flera separata entréer. Poolhus med kontor. Dubbelgarage och bergvärme.

Och prislappen då?

Jo, den landade på ingenting mindre än 31 000 000 kronor. 

Inte illa. 


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!