Stockholm

Nya klippet visar Mikael Persbrandts förvandling: "Så jävla..."

Mikael Persbrandt
Mikael Persbrandt dök upp på Instagram i ett oväntat klipp... Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Vi är vana att se Mikael Persbrandt i kostym på röda mattan. Men privat har den svenska filmstjärnan en HELT annan stil. Se klippet här!

Den svenska skådespelaren Mikael Persbrandt, 59, har varit aktuell sedan genombrottet i början av 90-talet. Då såg vi honom i såpan "Rederiet", men mest känd blev han kanske för sin roll som den buffliga men charmige Gunvald Larsson i filmerna om Martin Beck. 

Läs mer

Den svenska skådespelaren Mikael Persbrandt, 59, har varit aktuell sedan genombrottet i början av 90-talet. Då såg vi honom i såpan "Rederiet", men mest känd blev han kanske för sin roll som den buffliga men charmige Gunvald Larsson i filmerna om Martin Beck. 

Utöver det har bland annat vi sett Persbrandt i Hamilton-filmerna, komedin Tårtgeneralen och Susanne Biers hyllade film "Hämnden". Persbrandt har även gjort stor succé i Netflix-serien "Sex Education".

I skrivande stund är Persbrandt aktuell i rollen som Helmer Jr i Lars von Triers "Riket Exodus", som är en fortsättning på Triers kultserie "Riket".

Utöver någon enstaka biopremiär då och då så lever Persbrandt ett rätt så tillbakadraget liv med sambon Sanna Lundell och parets barn. Familjen bor i ett fantastiskt hus i Stora Lundby, Sorunda. Där har de ett stort stall, något som är helt perfekt då Sanna är en hästälskare av rang.

Mikael Persbrandt och Sanna Lundell på Polarpriset 2016. Bildkälla: Stella Pictures.

Mikael Persbrandt har ägt otroliga bilar 

På Instagram är Persbrandt sparsam med selfies, men då och då får följarna en inblick i hans jobbliv med inspelningar och repetitioner.

Därför var det extra speciellt att se Mikael Persbrandt i en filmsnutt för bilbutiken Platinum Cars. PlatinumCars, som har sin butik i Norrköping, är återförsäljare av lyxbilar som Bentley, BMW, Porsche, Ferrari, Jaguar, Lamborghini, Maserati och McLaren.

Persbrandt har ett stort motorintresse och genom åren har han ägt bilar från Ferrari, Porsche och Rolls-Royce. Han är en trogen kund hos PlatinumCars, och verkar minst sagt på god fot med Sigge Bilajbegovic som grundade PlatinumCars.

Persbrandt i nytt klipp för PlatinumCars

I filmklippet på PlatinumCars Instagram tackar de Persbrandt för att han varit en trogen kund i 10 år, och hintar om att han även köpt en ny bil hos dom. 

Och Persbrandt hade minst sagt en ny stil i klippet. Vi är kanske mest vana att se honom uppklädd i kostymer på röda mattan, men privat är det en mer ledig stil som gäller för Guldbagge-vinnaren Persbrandt...

Mikael Persbrandt på filmgala i Marocko 2019. Bildkälla: Stella Pictures.
Mikael Persbrandt har oftast kostym på röda mattan. Här anländer han till premiären av Hamilton 2 år 2012. Bildkälla: Leif R Jansson/TT Bild

Detaljen i videon på Persbrandt – dubbla klockor

Keps, en oversized t-shirt, halsband, baggy jeans och TVÅ klockor är numera Persbrandts melodi. 

Det här med dubbla klockor är faktiskt en vedertagen trend, och har burits av så vitt skilda – och historiska – personer som prinsessan Diana, Fidel Castro, Johnny Depp och Bill Murray, något som modetidningen Café faktiskt har skrivit om.

"Gillar kepsen och kedjan. Så jävla söt asså!!!" och "Fantastiskt" var några reaktioner på Persbrandts nya stil.

Premium
Engångsbetalning - snabbt och enkelt
Detta är en låst artikel. Logga in om du redan har köpt den.
Läs våra köpvillkor här.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.