Stockholm

Exet stormade Megan Fox och Machine Gun Kellys fest: "Trodde hon var gift"

Megan Fox och Machine Gun Kelly var med om en minst sagt pinsam detalj under en fest.
Megan Fox och Machine Gun Kelly var med om en minst sagt pinsam detalj under en fest. Foto: Stella Pictures

Megan Fox och Machine Gun Kelly är ett av Hollywoods hetaste par. De drar ständigt blickarna till sig.. och det hände under en fest som paret höll i början av veckan. En oönskad gäst spanade in det hånglande paret.


Läs mer

Det var när rapparen Machine Gun Kelly, 32, i själva verket Colson Baker, uppträdde på en nattklubb i Miami på måndagen som ett oväntat besök dök upp.

Den perfekta kvällen som han och kärleken Megan Fox, 36, planerat för sig själva blev alltmer ett minne blott, skriver Pagesix.

Det blev en rejäl pinsam stämning när paret njöt av en mysig stund tillsammans och rapparens ex, modellen Sommer Ray, 26, satte sig vid ett bord mittemot sin före detta pojkvän och Megan. Enligt källor till tidningen ska exet ha ögnat paret från topp till tå en lång stund.

Machine Gun Kelly var otrogen

Trots att parets mysstund övervakades av exet, fortsatte festen och varken Machine Gun Kelly eller Megan ska ha enligt källor till tidningen pratat med Sommer Ray.

Modellen ska tidigare ha berättat att hennes förhållande med Machine Gun Kelly slutade i början av 2020. Sommer menar att hon fortfarande dejtade rapparen när han ska ha träffat Megan Fox i samband med en filminspelning – och då ska han i hennes mening varit otrogen.

– Jag väntade på hotellet hela tiden medan han filmade med henne, och jag tänkte egentligen ingenting på det, har Sommer Ray sagt till People och fortsatt:

– Jag trodde att hon var äldre och hade barn och var gift och så.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.