Stockholm

Folk rasar på Paows hantering av sina katter: "Jag har varit maktlös"

Paow gör allt i sin makt för att få hem sina katter.
Paow gör allt i sin makt för att få hem sina katter. Foto: Instagram/kattpaow

Flera följare ställer sig kritiska till Paulina "Paow" Danielssons hantering av sina katter. Nu väljer hon att ta bladet från munnen och berättar hur det egentligen ligger till med sina söta missar.


Läs mer

I början av sommaren meddelade Paula "Paow" Danielsson, 29, att kärlekssagan mellan henne och danska Alexander Zobel, 29, tagit slut.

Då berättade hon i en intervju med Nyheter24 att exet stack iväg på ett bröllop i Cannes, men att hon då inte fick följa med. Några dagar senare var deras kärleksrelation enbart historia.

Paows katter bodde med exet

Det har nog inte undgått någon att Paow på sina sociala medier heter "Kattpaow" och att hon har flera katt-tatueringar som pryder hennes kropp. Hon själv har två söta katter som man ofta ser henne ligga och mysa med.

I somras undrade nyfikna följare tillika kattälskare var katterna höll hus eftersom de lyst med sin frånvaro. Den frågan besvarade hon då med hjälp av en bild på en av hennes konversationer med ex-pojkvännen Alexander Zobel.

"Katterna bor med mitt ex tills jag får tillbaka min lägenhet. För er som frågat så nej jag har inte övergivit dem".

Paows konversation med Alexander. Bildkälla: kattpaow/Snapchat

Paow trotsar infektion – för att hämta katterna

Nyligen kom Paow hem från Turkiet där hon gjorde flera skönhetsoperationer. Där gjorde hon bland annat ytterligare ett brazilian buttlift samt en ny näsoperation. 

Under torsdagen skrev Paow på sin Instagram att hon känner att kroppen inte läker som den brukar och att läkningsprocessen "går sjukt långsamt". Hon skrev även att det går sämre eftersom hon "fick ett virus" av sin mamma. 

Men trots en eventuell infektion och en trött kropp vägrar Paow släppa tanken på sina katter i Danmark, som hon vill få hem och mysa med igen.

Foto: kattpaow/Instagram

– Det är många som är arga på mig för att jag inte tagit hand om mina katter. Alex mitt ex då, ville att jag skulle hyra ut min lägenhet för att det skulle kännas mer seriöst mellan oss då om jag inte hade någonstans att fly till varje gång vi bråkade. Så jag hyrde ut min lägenhet och två månader sedan dumpade han mig, så jag har varit hemlös i ungefär ett halvår.

Katterna blev alltså kvar i Danmark efter att kärleksrelationen med Zobel tog slut medan Paow fick flytta hem till Sverige igen. Men då stod hon utan lägenhet och har då behövt huserat på hotell och hemma hos sin mamma.

Paow: "Ångrar att jag träffade mitt ex"

Paow berättar att Alexander Zobels "anställda" tar hand om katterna men att det inte håller i längden, samtidigt som exet menar att katterna inte är hans problem.

– Jag har inte haft råd att ha katterna någonstans och jag har inte riktigt litat på någon. Jag har varit maktlös i den här situationen. Jag har ju inte direkt kunnat ta med katterna till hotell, säger Paow på Instagram.

Hon berättar vidare att hon räknar med att få tillbaka sin lägenhet i början av januari, och att hon varit bedrövad över boendesituationen och oroat sig för sina katter varje dag.

– Jag ångrar så mycket att jag träffade mitt ex. Jag mådde ju bra när jag träffade honom men nu blev det så här...

Vi hoppas att Kattpaow snart återförenas med sina pälsklingar!

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.