Paulina "Paow" Danielsson

Paulina Danielsson, för många känd som "Paow", föddes 14 oktober 1993 i Tyresö, men växte upp i Stockholm.


Paow började blogga redan som 14-åring i januari 2009 och bloggade då om livsstil, mode och livet i Stockholm.


Paow i Paradise Hotel


Paulina "Paow" Danielsson har medverkat i dokusåpan "Paradise hotel" flera gånger genom åren. I säsongen 2014 vann hon hela tävlingen tillsammans med Eric Hagberg


Paows kärleksliv – pojkvänner genom åren


Paow har tidigare varit tillsammans med Mattias Coleman. Under en period var hennes pojkvän Lancelot "Lance" Hedman som är son till Magdalena Graaf och Magnus Hedman. Paret gjorde slut år 2018.


Hon har också varit tillsammans med danske Alexander Zobel och norske Cristian Brennhovd


Paows ingrepp – vilka operationer har hon gjort?


Paow har genom åren varit öppen med att hon gjort flera skönhetsingrepp. Bland annat har Paow filat ner sina tänder och satt dit så kallade tandkronor. 


I början av 2023 fick Paow stor uppmärksamhet i media efter att hon berättat att hon opererat sitt underliv. Läs mer om Paows operation här.


Paow tjänar pengar på OnlyFans


Sedan i januari 2021 har Paulina "Paow" Danielsson publicerat innehåll på plattformen OnlyFans. Läs om Paows inkomst från OnlyFans här.


Paow och stödet för Sverigedemokraterna


Hösten 2018 uppmärksammades Paow när hon gick ut och berättade att hon skulle rösta på Sverigedemokraterna. Paow är även vän med SD-toppen Tobias Andersson. 


Läs alla våra nyheter om Paulina "Paow" Danielsson nedan!

3 dagar sedan 10:10
Paulina "Paow" Danielsson har nyligen lagt sig under kniven på nytt. Hon och Cristian Brennhovd tog en sväng till Turkiet där Paow bland annat bytte ut lite saker i kroppen.
4 Dec, 11:48
Nu berättar Paows pojkvän Cristian Brennhovd om de operationer han har genomgått i Turkiet. Läs intervjun med Cristian här på Nyheter24.
3 Dec, 10:22
Paulina "Paow" Danielsson är i Turkiet för att göra fler skönhetsingrepp. Men det går inte som tänkt sig när läkaren sätter stopp och vägrar operera hennes panna.
1 Dec, 10:38
Paulina "Paow" Danielsson är iväg på ännu en "operationsresa" med destination Istanbul, Turkiet. Där ska hon genomföra två stora och omfattande skönhetsoperationer.
30 Nov, 21:57
För en tid sedan postade Paulina “Paow” Danielsson en video på när hon tog Ozempic. Nu går influencern ut och berättar om vad som hände efter, och varför hon ångrar det.
24 Nov, 12:56
Det är ord och inga visor från Paulina "Paow" Danielsson när hon på sin story går ut med ett meddelande till Filip Dikmen.
10 Nov, 11:48
Paulina "Paow" Danielsson befinner sig i skrivande stund i Bangkok tillsammans med pojkvännen Cristian Brennhovd.
4 Nov, 17:10
Paulina "Paow" Danielsson har lagt upp en video från sin semester i Thailand. En video som nu oroar många.
3 Nov, 16:15
Paulina "Paow" Danielsson är inte direkt främmande för att gadda sig.
1 Nov, 14:24
Paulina "Paow" Danielsson delade med sig av ett filmklipp på Instagram – men är det kokain som syns i klippet på bordet i bakgrunden...?
17 Okt, 09:22
Paulina "Paow" Danielsson visar upp bilder från sin trappuppgång som vandaliserats av en expojkvän.
18 Sep, 10:46
Paulina "Paow" Danielsson publicerade under helgen ett par bilder på sitt ansikte, blodigt och blått. Nu är följarna oroliga över vad som hänt.
7 Sep, 12:54
Paulina "Paow" Danielsson tjänar storkovan på sitt OnlyFans-konto. Men nu har hon bjudit sina följare på en liten gratisvideo.
3 Aug, 11:00
Det har tisslats och tasslats om JLC-stjärnan Jonas Fagerström och att han skulle ha varit otrogen – med Paulina "Paow" Danielson. Något han nu går ut och tydligt dementerar.
11 Jul, 10:54
Paulina "Paow" Danielsson ligger för tillfälligt lågt på sociala medier. Men under måndagskvällen berättade hon att hon blivit inlagd på sjukhus.
21 Jun, 09:54
Paulina "Paow" Danielsson har inte synts till på sociala medier under de senaste veckorna. Men var har hon tagit vägen?
4 Jun, 16:52
Paulina "Paow" Danielsson är single as a pringle, men under veckan sågs hon tillsammans med en gammal flamma.
2 Jun, 10:20
Paulina "Paow" Danielsson har fått sitt Instagramkonto borttaget. Nu undrar många huruvida det beror på det som lagts upp under de senaste dagarna.
20 Maj, 09:12
Paulina "Paow" Danielsson gästade nyligen podden "Sanning & Konsekvens" där hon berättade om hennes jobb inom OnlyFans.
15 Maj, 11:01
Paulina "Paow" Danielsson väljer nu att berätta vad det egentligen var som hände mellan henne och sitt ex.
1 2 3 4 ... 27