Johanna Nordström på akuten – följarnas oro "Allvarligt"
Komikern Johanna Nordström har en historia av att ofta vara sjuk.. - Foto: Johanna Nordström/Instagram & STELLA Pictures/Robert Eklund

Johanna Nordström på akuten – följarnas oro: "Allvarligt"

Följare är oroliga efter att komikern Johanna Nordström la ut en bild på sin Instagram där hon befinner sig på Haga Närakut.


Johanna Nordström, 27, är aktuell i tv-rutan och gjort succé med liveshower som även publicerats på streamingtjänsten Netflix. Hon driver även Sveriges största podcast "Ursäkta" med vännen och kollegan Edvin Törnblom, 26. 

Vänner och följare oroliga

Johanna Nordström la ut en bild under fredagseftermiddagen från Haga Närakut på sin Instagram och skriver "igår !! vs !!! idag !! perfekt !!". Bilden visar henne i ett blått munskydd och bredvid är hennes pojkvän Adam Smedberg. Vad som hänt är fortsatt oklart och oroliga vänner och följare kommenterar inlägget för fullt.

 ”Vad. Sker?????” skriver en följare.

 ”Hoppas du är ok" och en till..

 ” Hur mår du !?!” skriver en tredje. 

Komikern är ofta sjuk 

Johanna Nordström har tidigare berättat i podcasten "Ursäkta" att hon ofta är sjuk och varit hos läkaren under jämna mellanrum.

/
Senaste nytt

Blackberry Smoke-trummis död

2 timmar sedan

Statens konstråd köper Odells verk

igår 16:36
Statens konstråd har köpt konstnären Anna Odells uppmärksammade verk "Rekonstruktion – Psyket". Videoverket, som handlar om Odells vistelse på en sluten, psykiatrisk avdelning där hon bland annat har ett förhållande med sin vårdare, fick stor uppmärksamhet när det ställdes ut på Cecilia Hillström Gallery i början av året.

Sopranos-stjärnan skaffade OnlyFans – räddade huset från Kronofogden på 5 minuter

igår 15:55
Den 51-åriga Sopranos-stjärnan Drea de Matteo har skaffat OnlyFans – och det har gjort att hon nu har lyckats rädda sitt hus från Kronofogden. I en ny intervju berättar Drea om det okonventionella beslutet – och att hennes 16-åriga dotter hjälper till att redigera de lättklädda bilderna som ska ut på OnlyFans.

Isabella Löwengrip fick chocknota – så mycket kostade kranvattnet

igår 14:31
Isabella Löwengrip och fästmannen Paul Sundvik har befunnit sig på skidresa i de schweiziska alperna. Att det är fantastiskt vackert är nog de flesta överens om – och kanske även att Schweiz är i dyraste laget. Det blev Isabella varse efter att ha fått in notan på en restaurang...

Hotell Romantik-paret har gjort slut – avslöjar nya kärleken

igår 14:11
Monica Sundberg och Tino Borg Teroni blev ett par efter säsong ett av "Hotell Romantik". Nu berättar Monica att de gått skilda vägar, och att hon har träffat en ny kärlek...

Kändisvännen greps på Riche med kokain: "Tänkte att det skulle bli kul"

igår 14:09
På medlemsklubben Noppes hade kändisvännen träffat på en bekant som gav honom en påse kokain. Någon timme senare greps han på innekrogen Riche. Nu döms mannen, som även är topp-vd på ett välkänt företag, till rekordhöga böter.