Därför dricker Daniela Rathana alkohol varje dag.
Därför dricker Daniela Rathana alkohol varje dag. - Foto: Karl Melander/TT, Erik Simander/TT

Daniela Rathana: "Därför dricker jag alkohol varje dag"

Sångerskan Daniela Rathana har gjort ett intryck i årets "Så mycket bättre". I Fördomspodden berättar hon om varför hon dricker alkohol varje dag.


Daniela Rathana kom in som ett ångvält i årets upplaga av "Så mycket bättre". Hon är en sångerska född 1996 i stockholmsförorten Akalla.

Men hennes resa i tv-programmet var inte bara guld och gröna skogar. Till Café berättar Daniela Rathana hon att hon inte trivdes så bra under inspelningen:

– Jag sov ingenting, åt ingenting och hängde med folk som jag inte känner och inte skulle hängt med i vanliga fall. Anne-Lie Rydé och Nordman, typ. Jag blev den personen som man blir när man pratar med äldre människor: artig och ställer frågor, sa Daniela då.

Daniela Rathanas karriär

Daniela är inte känd för att vara blyg. I gymnasiet fick hon plats i kören bakom artister som Kent efter att hon skrev ihop ett mejl till ingen mindre än Oskar Linnros.

Hon har sedan dess behållit kontakten med Linnros, vars skivbolag "Dundra" lanserades i samband med Daniela Rathanas låt "Efterlyst". Sedan dess har hon släppt allt ifrån sin debut-EP "Halva vägen fri" till singlar tillsammans med Oskar Linnros och Veronica Maggio

Hon har också testat på skådespelarkarriären i Therése Lindgrens tv-serie "Dumpad".

Därför dricker Daniela Rathana alkohol varje dag

Nyligen gästade hon Emil Perssons "Fördomspodden", där hon snabbt erkänner att hon faktiskt dricker alkohol varje dag – och anledningen är kort och gott:

– För att det är kul! Jag har jättekul varje dag, skrattar Daniela.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Celine Dion om sjukdomen: Hoppas på mirakel

1 timme sedan

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

igår 21:37
Nu har har den omtalade lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts. Huset är byggt med hjälp av en feng shui-expert och kostade 14 miljoner. Men det blev en riktig förlustaffär när paret sålde villan på Värmdö.

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

igår 20:50
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

igår 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

igår 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

igår 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.