Influencerns tragiska död – blev bara 25 år gammal
Rachel Mee, som hade över 40 000 följare på Instagram, gick bort den 18 december, skriver Daily Mail. - Foto: rachelkaitlyn_/Instagram

Influencerns tragiska död – blev bara 25 år gammal

Brittiska influencern och Only fans-modellen Rachel Mee skulle ha firat sin sons första jul i år. Tragiskt nog gick Rachel Mee bort 18 december och nu samlar hennes vän in pengar för bebisens framtid, rapporterar Daily Mail.


25-åriga influencern och Only fans-modellen Rachel Mee blev mamma i mars och väntade på att hennes son skulle fylla ett år nästa år. En händelse hon aldrig kom att få uppelva.

Rachel Mee, som hade över 40 000 följare på Instagram, gick bort den 18 december, skriver Daily Mail

Vem sonens pappa är är hemligt men tidningen skriver att Rachel Mee älskade honom med hela sitt hjärta.

"Världen har svikit en sån vacker, ung tjej"

Nu har hennes nära vän Clair Robinson startat en insamling till barnets framtid – och för att hjälpa Rachel Mees familj med barnets kostnader.

”Den här julen kommer att bli sonens första, och tragiskt nog så kommer inte hans mamma att vara där. Vi är alla förkrossade över de här nyheterna att världen har svikit en sån vacker, ung tjej som kände att hon inte hade något annat val än att vara här”, skriver vännen på sin Instagram.

Dödsorsaken fortsatt oklar

Hur och varför Rachel Mee dog är ännu oklart men vänner skriver att ”Rachel förlorade tyvärr kampen mot pressen i den här världen”.En ytterligare insamling har startats för att kunna ge influencern och modellen en värdig begravning, rapporterar Daily Mail.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Robinson-Hannas svar på Charlottas anklagelse: "Onödigt"

Marcus & Martinus ger ut sina memoarer

Marcus & Martinus ska berätta historien om sina liv i en ny bok som ges ut i november. Boken "Två röster, en historia" är skriven tillsammans med journalisten Frida Söderlund, som vill ge de norska tvillingarna chansen att prata till punkt.

Julia Franzén rånad i soprummet – det här tog tjuven

Julia Franzén blev under veckan rånad av en tjuv medan hon väntade på en taxi. Men vad fick den elaka tjuven egentligen med sig?

Försenad Madonna stämd – igen

Madonna har återigen blivit stämd inför domstol av konsertbesökare som tycker att en spelning startade för sent.

GVFÖ-Kalle och partnern första samkönade paret att adoptera

Kalle Norwald är en av experterna i "Gift vid första ögonkastet". Nu berättar Kalle att han och hans partner var det första samkönade paret i Sverige att få sin ansökan om gemensam adoption godkänd utomlands.

Anne Hathaway: "Behövde hångla med tio killar"

Nu är hon en filmstjärna, men i början av sin karriär kände sig Anne Hathaway utsatt – bland annat fick hon genomgå ett "kemitest" och hångla med flera tänkbara motspelare. Jag tyckte att det var jätteäckligt, säger hon i en intervju.