Leila Lindholm och Camilla Hamid
Leila Lindholm kommenterade Camilla Hamids receptvideo... - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Fansen rasar mot Leila Lindholms syrliga kommentar till Camilla Hamid

​Allt Camilla Hamid ville göra var förmodligen att sprida lite julglädje och dela med sig av ett recept på Rocky Road. Men Leila Lindholms kommentar till Camilla fick följarna att rasa.


Matbloggaren Camilla Hamid, 30, har snabbt blivit en hyllad bakprofil. På Instagram har Camilla över en halv miljon följare, och det är många där ute i stugorna som uppskattar hennes smarriga och oftast enkla recept. Utöver Instagram har Camilla även släppt tre receptböcker, och tidigare i år så sommarpratade Camilla i P1.

Camilla Hamid. Bildkälla: Stella Pictures.

Camilla Hamid delade recept på Rocky Road

Nu inför jul har Camilla delat med sig av en del lite mer juliga recept med både saffran, knäck och annat gott. Under måndagen delade Camilla Hamid med sig av en video som visar hur hon svänger ihop det klassiska julgodiset Rocky Road.

I kommentarsfältet trillade det genast in beröm från Camillas följare, som tyckte att det såg gudomligt gott ut. "Världens bästa godsak skulle jag säga", "Mums" och "Wow" var några reaktioner.

Leila Lindholm kommenterar på Camilla Hamids Instagram

Men även tv-kocken Leila Lindholm hade ett och annat att säga i Camilla Hamids kommentarsfält, något som Bloggbevakning var först med att uppmärksamma.

Leila Lindholm. Bildkälla: Stella Pictures.

"Kul att du gillar receptet", skrev Leila följt av ett hjärta.

Under Leilas kommentar var det en del av Camillas följare som reagerade på Leilas ord.

"Det är inte ditt recept om det är det du försöker få det att låta som", "Då var det Leila som uppfann Rocky Road allihopa", "Kul att du ÄGER så många recept" och "Du måste ju skämta" var några reaktioner på Leilas kommentar.

Leila Lindholm kommenterade inne hos Camilla Hamid...Bildkälla: Instagram kommentarsfält

Varken Leila eller Camilla har kommenterat det hela vidare.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!