Leila Lindholm och Camilla Hamid
Leila Lindholm kommenterade Camilla Hamids receptvideo... - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Fansen rasar mot Leila Lindholms syrliga kommentar till Camilla Hamid

​Allt Camilla Hamid ville göra var förmodligen att sprida lite julglädje och dela med sig av ett recept på Rocky Road. Men Leila Lindholms kommentar till Camilla fick följarna att rasa.


Matbloggaren Camilla Hamid, 30, har snabbt blivit en hyllad bakprofil. På Instagram har Camilla över en halv miljon följare, och det är många där ute i stugorna som uppskattar hennes smarriga och oftast enkla recept. Utöver Instagram har Camilla även släppt tre receptböcker, och tidigare i år så sommarpratade Camilla i P1.

Camilla Hamid. Bildkälla: Stella Pictures.

Camilla Hamid delade recept på Rocky Road

Nu inför jul har Camilla delat med sig av en del lite mer juliga recept med både saffran, knäck och annat gott. Under måndagen delade Camilla Hamid med sig av en video som visar hur hon svänger ihop det klassiska julgodiset Rocky Road.

I kommentarsfältet trillade det genast in beröm från Camillas följare, som tyckte att det såg gudomligt gott ut. "Världens bästa godsak skulle jag säga", "Mums" och "Wow" var några reaktioner.

Leila Lindholm kommenterar på Camilla Hamids Instagram

Men även tv-kocken Leila Lindholm hade ett och annat att säga i Camilla Hamids kommentarsfält, något som Bloggbevakning var först med att uppmärksamma.

Leila Lindholm. Bildkälla: Stella Pictures.

"Kul att du gillar receptet", skrev Leila följt av ett hjärta.

Under Leilas kommentar var det en del av Camillas följare som reagerade på Leilas ord.

"Det är inte ditt recept om det är det du försöker få det att låta som", "Då var det Leila som uppfann Rocky Road allihopa", "Kul att du ÄGER så många recept" och "Du måste ju skämta" var några reaktioner på Leilas kommentar.

Leila Lindholm kommenterade inne hos Camilla Hamid...Bildkälla: Instagram kommentarsfält

Varken Leila eller Camilla har kommenterat det hela vidare.

/
Senaste nytt

Richards tolkar Lou Reed på hyllningsalbum

Favoriter med blandade känslor

2 timmar sedan
Blir det en skånsk dragdrottning, norska tvillingar eller norrländsk gospel i finalen i Friends Arena? I kväll avgörs sista deltävlingen i Melodifestivalen.

Så ofta nämner Bianca Ingrosso Caia – utan att märka det som reklam

2 timmar sedan
Influencers är dåliga på att reklammärka sina kommersiella inlägg i sociala medier, visar en ny EU-granskning. Syns samma tendenser på Bianca Ingrossos Youtube, och i utsträckningen hon pratar om Caia Cosmetics utan att märka det som reklam? Vi lät AI undersöka saken – det här kom vi fram till.

Designern och modeikonen Iris Apfel är död

idag 06:18
Den excentriska textilexperten, designern och modeikonen Iris Apfel är död.

Nobelpristippad författare stämplas som "agent"

igår 21:14
Den ryska exilförfattaren Ljudmila Ulitskaja stämplas som "utländsk agent". Som skäl anger Rysslands justitiedepartement att Ulitskaja har motsatt sig kriget i Ukraina och propagerat för hbtq-relationer.

Springsteen släpper nytt samlingsalbum

igår 18:06
Amerikanen som var "född att springa" sammanfattar sin 50 år långa succékarriär genom samlingsalbumet "Best of Bruce Springsteen" som släpps 19 april, skriver Sony Music i ett pressmeddelande.