Johanna fick en redig hacka för hennes show "Ring Polisen"
Johanna fick en redig hacka för hennes show "Ring Polisen" - Foto: Fredrik Sandberg/Jessica Gow/TT

Johanna Nordström avslöjar: Så många miljoner fick hon för "Ring Polisen"

Podcasten "Ursäkta" med Johanna Nordström och Edvin Törnblom har släppt årets fyllepodd – och te, det spilldes! Johanna avslöjade nämligen hur mycket pengar hon tjänade på sin show...


När Ursäkta-podden gjorde en fyllepodd 2020 blev den otroligt populär, och lyssnarna har ivrigt väntat på ett ny. 

Den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge som bekant - och nu har duon släppt ett nytt fylleavsnitt för att avsluta detta år med flaggan i topp. 

Johanna Nordström och Edvin Törnblom spottar ur sig åsikter, testar sin kunskap om samtiden och ställer varandra mot väggen rejält i en typ av "svara eller svälj". Ja, det är en salig blandning av redbull-vodka och smaskigheter helt enkelt. 

Det fick Johanna Nordström för "Ring polisen"

En fråga som Edvin ställer till Johanna i denna minst sagt heta utfrågning är vad hon kunde fakturera för hennes hyllade komedishow "Ring polisen", och Johanna, hon svarar minsann.

– Hur mycket fakturerade du för hela "Ring polisen"-turnén? Inklusive Globen, inklusive Netflix, inklusive turnén. Kommer du svara? frågar Edvin spänt.

– Oj. Jag måste kolla, det kommer ju i olika transaktioner. Jag är inte säker, men jag skulle säga att det är mellan, inklusive turnén då också, jag vet inte exakt men jag gissar på mellan fem till sju miljoner. 

Ja, vi säger bara wow... och bra jobbat, Johanna! 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!