Nu visar Rekkles upp sina nya gaddar!
Nu visar Rekkles upp sina nya gaddar! - Foto: Instagram/Rekkles

Rekkles står emot smärtan och täcker hela kroppen med tatueringar

Samtidigt som Rekkles är en av Europas främsta e-sportstjärna går det även bra på tatueringshållet. Nu visar han återigen upp sig i en ny heltäckande skrud.


Martin Larsson, 26, mer känd som "Rekkles" är en av Sveriges största e-sportstjärnor. I Europa är han även en stor stjärna i "Leauge of Legends".

I slutet av augusti 2022 ingick också Martin Larsson ett historiskt sponsoravtal med storjätten Nike, där han blev den första europeiska e-sportstjärnan att sponsras av sportutrustningen.

Avtalet innebär bland annat att Nike har en hel sektion i sin officiella app tillägnad Martin Larsson. Där får användare bland annat tips och förslag om övningar för e-sportutövare.

Rekkles nya tatueringar imponerar

Förutom sin insats inom e-sportvärlden så har han ofta uppmärksammats för iögonfallande frisyrer och stilar. I fjol skaffade Rekkles en minst sagt udda och vågad tatuering som imponerade på många. Då visade han upp sina armar som tatuerats svarta.

Och nu har e-sportstjärnan gjort det igen! Rekkles har nämligen tagit sin kroppskonst till nya höjder. På årets sista dag publicerade han på sitt Twitter-konto fyra nya bilder på sina tatueringar som numera täcker (i princip) allt förutom händer och ansikte.

På ryggen skymtar två ansikten fram och flera följare skriver att det är "Snyggt och vågat", "Nu gav du mig precis en ny skärmsläckare till mobilen" och "Nu ser det ut som om du alltid bär långärmat".

Udda, vågat och häftigt tycker vi på Nyheter24!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!