Sveriges största e-sportstjärna visar upp ny galen tatuering

Martin Larsson, Rekkles, en av Sveriges största e-sportstjärnor ändrar ofta till uppseendeväckande stilar och frisyrer. På Instagram visar han upp sitt hittills drastiska stilbyte där han gått loss med bläcket.


Martin Larsson, 25, mer känd som “Rekkles” är en av Sveriges största e-sportstjärnor. I Europa är han även en stor stjärna i “Leauge of Legends”. Till vardags spelar han i Karmine Corp i den franska ligan LFL, skriver Expressen.

Förutom sin insats inom e-sportvärlden så har han även ofta uppmärksammats för iögonfallande frisyrer och stilar. Nu har han gjort sitt mest drastiska stilbyte hittills.

Rekkles kropp blir svarttäck: "Vad i helvete".

På Instagram visar han upp en enorm tatuering som täcker stora delar av hans kropp. Hans berömda “Rekkles”-tatuering på underarmen har täckts och har istället målats över med svart bläck. De forna tatueringar som länge prytt Rekkles armar är numera ett minne blott.

Rekkles armar är nu svarttäckta – snart hela kroppen likaså Foto: Rekkles/Instagram

Armarna är också lika svarttäckta. Även benen ska fyllas med bläck och på bild tycks tatueringarna på benen ramas in till “biotech” liknande mönster. 

"Human body is 70% tattoo"

Många profiler och fans har minst sagt uttryckt sig chockade i sociala medier. 

– Vad i helvete!, utropar förra lagkamraten Tim ”Nemesis” Lipovsek när han får se tatueringarna.

Under en livesändning på Twitch berättade Rekkles om tatueringarna.

– Känslan av att hela tatueringen är en fascinerade mig rätt så mycket. Så jag gjorde det för mig själv, säger han, med hänvisning till Expressen.

Kommentarsfältet under Instagraminlägget fylls av följare som kommenterar: "Human body is 70% tattoo and 30% water", "snygga tatueringar" men även "no more please".

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Miljonregn för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam – så mycket tjänar de på sin podd

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

Janni Delér har under en lång tid varit sugen på att göra ingreppet. Efter att ha gjort det var hon inte sen med att visa upp det för följarna.

Robinson-Charlotta avslöjar: Så är relationen med Ci i dag

1 timme sedan
I "Robinson" var Charlotta Hedlund och Ci Lindström långt ifrån bästa vänner. Men hur ser deras relation ut i dag?

Annika Norlin får lyssnarnas bokpris

1 timme sedan
Hon trodde inte att hon kunde skriva en roman. Men nu får Annika Norlin Sveriges Radios romanpris för "Stacken" – samma dag som hon släpper ett nytt album.

Falciani var "för tjock" – nu anställer företaget Bianca Ingrosso

3 timmar sedan
Det var år 2017 som Nicole Falciani fick ett viktultimatum av underklädesmärket Calzedonia. "Jag fick ett mejl där de skrev att de tycker att jag är för tjock".

Shirley Clamp till attack mot artistkollegorna: "För fasen"

3 timmar sedan
Dotter, Medina och Titiyo är några av de artister som har valt att hoppa av Eurovision-festen i Malmö. Mello-veteranen Shirley Clamp har däremot inga planer på att ställa in sin spelning. I en ny intervju riktar hon nu en känga mot de artister som har valt att avbryta sin medverkan.