Casper Janebrink
Följarna reagerade direkt på detaljen i Casper Janebrinks bild... - Foto: Stefan Jerrevång/TT Bild, Instagram/casperjanebrink. Bilden är ett montage.

Snuskiga detaljen i Casper Janebrinks sovrum: "Vad är det för...?"

Casper Janebrink la ut en bild från sitt sovrum – och det var en sak som både hans vänner och fans direkt reagerade på.


Den 2 januari fyllde Arvingarna-stjärnan Casper Janebrink hela 53 år – och han verkade ha ett mysigt firande med flickvännen Therese Anderson, 34. 

På Instagram visade Casper upp lite bilder från det trevliga hotellet Jacy'z Hotel & Resort i Göteborg. Det såg ut att bli både lite avkoppling på rummet, och en och annan drink.

Casper Janebrink. Bildkälla: Naina Helén Jåma/TT Bild

Casper och Therese träffades för första gången på ett gym där de bägge tränade, och Casper föll pladask för Thereses positiva och utåtriktade personlighet, något som han berättat om i en intervju med Expressen.

Vid tiden då Casper och Therese träffades för första gången så var Casper gift med Helena Janebrink, 45. Under sin tid ihop fick Casper och Helena två barn – Alice och Felix.

Casper Janebrink och hustrun Helena år 2011. Bildkälla: Stella Pictures.

Casper Janebrink om otroheten 

Casper och Helena hade varit gifta i 23 år när Casper inledde relationen med Therese. Casper möttes av besvikna kommentarer från fans som menade att det var fel att han hade varit otrogen mot Helena.

– När man har pratat om det här med otrohet har det ju kommit ett och annat. "Jag visste inte att du var sådan, fy…". Men det händer faktiskt varje dag runtom i världen. Det är såklart inte schysst att vara det. Men det har trots allt varit väldigt mycket positivt också, sa Casper Janebrink till Aftonbladet.

Casper Janebrink och Therese Andersson har fått en son

På alla hjärtans dag – den 14 februari – i fjol meddelade Casper och Helena att de skulle gå skilda vägar. 

Kort därefter stod det klart att Caspers nya flickvän Therese var gravid. I september samma år föddes Therese och Caspers barn, en son.

– Det är konstigt att bli pappa på nytt igen och på ett sätt jätteroligt, fantastiskt. Jag sitter och håller den här lilla pojken och bara "wow jag får vara med om det här en gång till", berättade Casper i en intervju med P4 Extra.

Casper Janebrink och Therese Andersson på mingel ihop sommaren 2022. Bildkälla: Rickard Werecki, Werecki Promotion Company/TT Bild

Följarna om snuskiga detaljen i Casper Janebrinks sovrum

Casper bor i Floda utanför Göteborg, och på Instagram visar han då och då upp små glimtar från hemmet. Och många följare var det som reagerade på detaljen i Casper Jarnebrinks bild från sovrummet...

Precis som många kändisar gör Casper då och då betalda samarbeten, och för inte länge sedan delade Casper med sig av resultatet från just ett sånt samarbete som han gjort med företaget WoodUpp som tillverkar akustiskpaneler.

"Nu äntligen har jag fått upp min fondvägg i sovrummet, det är ackustikpanel från @woodupp_se, jag är riktigt nöjd med valet av paneler som blev "Valnöt" och vad dom dämpade ljudet i sovrummet, dessa paneler kan jag verkligen rekommendera, lätta att sätta upp och riktigt snygga", skrev Casper till bilderna från sovrummet.

Och följarna – de tänkte direkt på sex. För vad är det egentligen för ljud som ska dämpas...?

Artistkollegan John Lundvik kommenterade "Casper" följt av skrattande emojis, medan andra följare skrev saker som "Är du högljudd?", "Dämpade ljudet" och "Vad är det för ljud som ska dämpas.."

Slutligen gick Casper in i kommentarsfältet och rätade ut alla eventuella frågetecken..

Casper Janebrink gick in och svarade på John Lundviks kommentar...Bildkälla: Instagrams kommentarsfält
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!