Så här mycket tjänade Charlotte på husförsäljningen.
Så här mycket tjänade Charlotte på husförsäljningen. - Foto: Karl Melander/Adam Ihse/TT

Så många miljoner tjänade Charlotte Perreli på lyxvillan

Charlotte Perrelli köpte tillsammans med maken Anders Jensen en lyxvilla i lyxiga El Madroñal. Då köpte paret huset för cirka 50 miljoner kronor – och nu är det sålt och Perrelli gjorde sannerligen en storvinst!


Charlotte Perrelli, 48, och maken Anders Jensen, 46, bor i en lyxvilla på Djursholm. De har även haft en pampig lyxvilla i Marbella som var till salu i september förra året. Redan efter tre visningar hade huset sålts.

Sommarhuset som är belägget i El Madroñal, det moderna huset är på 745 kvadratmeter och har en utsikt över vistan som omger den.

Lyxvillan har fem sovrum, sju badrum, en terrassarea på 543 kvadratmeter och en imponerande infinitypool om 50 kvadratmeter, enligt Expressen.

Charlotte Perrellis vinst från husförsäljningen

Mäklarbyrån Norwegian Real Estate publicerade i samband med husförsäljningen bilder på huset på Instagram. Och enligt bildtexten var utgångspriset på 6 750 000 euro, vilket motsvarar drygt 72 miljoner svenska kronor.

Paret köpte det pampiga huset tillsammans 2019 och då landade prislappen på cirka 50 miljoner kronor vid köpet. Det innebär således att Perrelli nu kammat hem en vinst på 20 miljoner i samband med husförsäljningen.

I ett meddelande till Expressen skriver Charlotte:

"Vi älskar huset men vi är många och älskar att kunna bjuda ner hela vår stora familj hit till solen, så vi vill helt enkelt ha några fler rum".

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!