Linnea Widmark talar ut om den destruktiva relationen
Linnea Widmark talar ut om den destruktiva relationen - Foto: Stella Pictures

Linnea Widmark talar ut om relationen: ”Verkligen ett trauma”

Det var en känslosam Linnea Widmark som gästade podcasten "Två meter dumheter".


Linnea Widmark, 26, och Benjamin Ingrosso, 25, var ett par i sex år.  

Förhållandet fick ett abrupt slut 2019 och tiden efter var mycket svår för Benjamin, som blev rejält hjärtekrossad. Benjamin har i flera olika sammanhang pratat om sorgen efter uppbrottet från Linnea.  

Linnea flyttade till Costa Rica efter att förhållandet tog slut, och blev kär i en surfinstruktör. Något vi fick ta del av på sociala medier. Linnea såg ut att leva ett riktigt härligt liv med sol, bad och fina locations. Ja, hon hade ett helt perfekt Instagram-flöde faktiskt… men dessvärre så speglar ju inte det alltid verkligheten...

Linnea Widmark: "Läker ju fortfarande..."

Efter en tid försvann hon mer och mer från sociala medier, vilket fick många följare att undra var det blivit av henne…

Surfinstruktören hon hade kärat ner sig i var nämligen inte den prins hon väntat på. Deras relation utvecklades till en mardröm, och Linnea mådde mycket dåligt tillsammans med honom. Hon blev någon varken hon eller hennes vänner kände igen.  

I Två meter dumheter berättar hon nu om den destruktiva relationen: 

– Det har påverkat mina relationer, min självbild, jag får ju för mig att mina vänner typ inte gillar mig. För att han har satt det i mitt huvud, det är så sjukt.  

Hon fortsätter: 

– Gud nu börjar jag typ gråta. Men jag börjar typ alltid gråta när jag pratar om det här, för det är verkligen ett trauma. Det läker ju fortfarande men, never again. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!