Martin Melin om nya kärleken Lisa: "Det är för life"
Det nykära paret träffades under ett fotojobb som Martin Melin hade. - Foto: Martin Melin/Instagram & Stella Pictures

Martin Melin om nya kärleken Lisa: "Det är för life"

I en intervju med Aftonbladet avslöjar Martin Melin att han funnit kärleken igen – tio år efter skilsmässan från Camilla Läckberg.


Martin Melin är kär igen, det avslöjar Aftonbladet. Sedan några månader tillbaka är han tillsammans med Lisa Thambert, 46, och under torsdagen anlände de tillsammans till premiären av Jill Johnsons show ”Simply the best” på Cirkus i Stockholm.

– Jag är jättekär. Kärleken kom krypande och det kändes i hela magen. Det dröjde en liten stund, sedan var jag fast. Jag tittade på henne och insåg att det här är den vackraste människan på jorden, säger Martin Melin till tidningen.

Martin Melin och Camilla Läckberg

Det var för tio år sedan Martin Melin skilde sig från sin exfru Camilla Läckberg och berättar att det dröjde tio år innan han hittade kärleken igen. Han säger till tidningen att han haft några relationer som gått under radarn men det här är första gången som det känns som att det är för life enligt honom. 

Martin Melin och Camilla Läckberg 2010. Foto: Stella Pictures

Träffades när Martin Melin jobbade

Martin Melin berättar för Aftonbladet att paret träffades när han var ute och gjorde ett fotojobb på en ridanläggning på Fågelbro, Värmdö. Där skulle han plåta en ryttare och hennes häst. Den som driver stallet var ingen mindre än Lisa Thambert. De började snacka och insåg att de hade gemensamma vänner. Några veckor senare kom Martin Melin att tänka på henne och hörde av sig och frågade om de skulle äta middag.

Middag som slutade i barrunda 

Hon tackade ja och paret hade en trevlig kväll som slutade klockan 04.23, enligt Martin Melin då han hittade ett taxikvitto från natten. De hade en otrolig middag och barrunda, berättar han. Dagen efter hörde han av sig igen och föreslog att de skulle göra om det och det tyckte hon också.

Martin Melin om nya kärleken: "Svinsnygg"

– Det känns så bra. Lisa får mig att må bra och det är ett gott tecken. Jag har tänkt på vad det är hon gör och dels är hon en begåvad tjej. Hon är utbildad socionom, hon fattar snabbt och det gillar jag. Vi kan hamna i situationer där jag tänker något och innan jag hinner säga det så har hon sagt dett, säger Martin Melin som inte heller kan låta bli att hylla hennes fysiska attribut.

När han ska beskriva Lisas utseende så använder han ordet ”svinsnygg”.

"Inte haft tid för en relation"

Det har som sagt gått tio år sedan Martin Melin och Camilla Läckberg gick skilda vägar och han har inte haft någon officiell flickvän sedan dess. När Aftonbladet frågar varför det tagit honom hela tio för att hitta kärleken svarar Martin Melin med följande:   

– Dels har jag inte haft tid för en relation, det är helt ärligt. Jag har inte känt att jag har kunnat ge en relation en ärlig chans. Ibland har jag haft tre-fyra stora projekt jag har jobbat med. Sedan är det så att jag har väntat in den rätta till hundra procent. Det här är första gången det känns så här och jag själv är på rätt plats i livet och hon också, säger han till tidningen.

Han berättar även att han tidigare inte varit så sugen på att träffa någon som till exempel är 35 och vill ha barn. Hans nya kärlek är 46 och har redan två söner sedan innan, vilket var perfekt enligt honom. 

Martin Melin avslöjar för tidningen att de är flick- och pojkvän men tar allt steg för steg. Att de är lyckliga särbos och hänger så mycket de kan.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!