Matthew Haggerty berättar om återföreningen med Frida – efter Bonde söker fru 2022
Matthew Haggerty berättar om återföreningen med Frida. - Foto: Skärmavbild/Instagram och TV4/Bonde söker fru

Bonde-Matthews okända träff med Frida – efter programmet: "Tog en drink"

Det var nog många Bonde söker fru-tittare som satte kaffet i halsen när de såg vad Matthew Haggerty la upp på Instagram. Nyheter24 frågade ut Bonde-profilen om den hemliga återföreningen med Frida.


Australiensaren Matthew Haggerty var en av bönderna som svenska folket fick följa i Bonde söker fru 2022. Matthew sökte efter kärleken, och hade förhoppningar om att hitta en tjej som kanske kunde följa med honom hem till “the Land Down Under”. 

Men Matthews resa i programmet tog sig ett flertal oväntade vändningar. De sista tjejerna, Iza och Kim, valde bägge två att lämna Matthews gård – redan innan han gjorde sitt sista val. 

Här kan du läsa alla Nyheter24:s artiklar om Bonde söker fru 2022.

Kim och Iza valde att lämna gården. Foto: TV4/Bonde söker fru

Frida valde att lämna Matthew Haggertys gård i Bonde söker fru 2022

Veckan innan kom även förhandsfavoriten Frida med chockbeskedet att hon ville åka hem, något som fick båda Matthew och tittarna att tappa hakan. Bonde-profilen har i efterhand berättat att det just var Frida som han tänkte välja i det slutgiltiga valet. 

Det var nämligen ett samtal off-cam som bidrog till Fridas beslut. 

– Den största anledningen till att jag valde att åka var för att jag fick reda på att jag skulle vara den som blev vald i slutet. Och istället för att bli glad vilket man borde i en sån situation så fick jag istället panik, har hon tidigare sagt till Hänt

Även Frida hoppade av programmet. Foto: TV4/Bonde söker fru

I en tidigare intervju med Nyheter24 berättade Matthew att det fanns lösa planer att träffa Frida igen – troligtvis till många tittares förtjusning. 

– Jag ska till London över nyårsafton, och hon bor ju i London. Så vi kanske kommer ses om våra planer inte krockar när jag åker till London. Jag är inte helt säker, det är inget planerat just nu, berättade Matthew då. 

Här återförenas Matthew och Frida – efter Bonde söker fru 

Men de uppmärksamma följarna noterade kanske hur Matthew, under förra veckan, delade ett foto i sin händelse på Instagram – föreställande honom och Frida i krogmiljö. Tillsammans med fotot gjorde Matthew en skämtsam omröstning som löd: “Lämnade hon efter den här bilden?”. 

Men vad gjorde de egentligen under den kryptiska återträffen? Och hur är status mellan Frida och Matthew i dag? 

Foto: Skärmavbild/Instagram

Matthew Haggerty om okända träffen med Frida: "Sågs på en drink"

För Nyheter24 berättar Matthew att han, Frida och hennes vänner träffades i Stockholm för att prata om vad som hänt senaste tiden. De sågs inte över nyårshelgen, utan bilden i fråga togs på en bar några dagar senare. 

– Frida och jag träffades inte i London över nyår. Hon var fortfarande i Sverige då, och därför sågs vi senare i Stockholm, berättar Bonde-Matt och fortsätter: 

– Vi sågs bara på en drink och pratade om hur allt har varit sedan vi sågs sist i somras. 

Frågan på allas läppar är gissningsvis huruvida det fanns någon chans till romans när Frida och Matthew sågs. Men enligt Matthew var det bara en träff kompisar emellan. 

– Frida och jag är bara vänner. Det var trevligt att ses och prata och säga hej innan jag snart åker hem till Australien. 

Matthews sommar resulterade med andra ord inte i någon kärlekssaga, men han verkar ha funnit en hel del nya vänner. Han och tjejerna från gården är nämligen på god fot med varandra, och det finns inget gammalt groll mellan dem. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

idag 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

idag 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

idag 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

idag 13:06
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".