Ellen DeGeneres och Taylor Swift
Ellen DeGeneres möts av massiv kritik efter sin intervju med Taylor Swift. - Foto: AP Photo/Chris Pizzello/TT Bild, Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Raseri mot Ellen DeGeneres efter intervjun med Taylor Swift: "Gör ont att titta"

Ellen DeGeneres intervju med Taylor Swift sprids nu på TikTok – och kritiken rasar in mot Ellen. "Det gör ont att titta" och "För jävligt" är några kommentarer.


Det var år 2012 som Ellen DeGeneres, 64, intervjuade superstjärnan Taylor Swift, 31. Men ett klipp från intervjun har nu börjat spridas på TikTok. 

I klippet ser Taylor märkbart obekväm ut samtidigt som bilder på kända män som Taylor Lautner, Justin Bieber, Joe Jonas och Justin Timberlake visas på en stor skärm.

Ellen DeGeneres intervju med Taylor Swift sprids nu på TikTok. Bildkälla: Stella Pictures.

Ellen bad sedan Taylor att ringa i en klocka varje gång det dök upp en bild på en kille hon har dejtat.

Taylor Swift bönade och bad för att få Ellen att sluta, då hon ville ha kvar "den lilla smula av värdighet jag har kvar".

– Jag vill inte göra det här. De kommer skicka arga mejl till mig, och jag vill inte ha dom. Sluta, sluta, sluta! Det här får mig att känna mig så dålig. Varje gång jag kommer hit så slänger du upp en ny kille på skärmen, och det får mig att ifrågasätta vad jag står för som människa, sa Taylor Swift i intervjun med Ellen.

Taylor Swift bryter ihop i tårar under intervjun. Bildkälla: Stella Pictures.
Taylor Swift mår fruktansvärt i tv-studion. Bildkälla: Stella Pictures.

Raseri mot Ellen DeGeneres efter intervjun med Taylor Swift

På TikTok har klippet över 2,5 miljoner visningar och i kommentarsfältet så uttrycker nu flera människor sin ilska mot Ellen DeGeneres. 

Modellen och skådespelaren Emily Ratajkowski, 31, kommenterar: "Det här är för jävligt. Hon rakt av bönar och ber om att Ellen ska sluta".

Emily Ratajkowski rasar mot Ellens intervju. Bildkälla: Stella Pictures.

"Det är helt ärligt väldigt svårt att titta på det här. Man ser direkt hur dåligt hon mår och hur Ellen fortsatte att tänja på hennes gränser och behandla henne som skit", "Overkligt", "Hon är nära att börja gråta och alla skrattar?" och "Det gör ont att titta på" är andra reaktioner.


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!