Stark vänskap? Eller kärlek i luften? Här myser Margaux Dietz till det med skådespelaren.
Stark vänskap? Eller kärlek i luften? Här myser Margaux Dietz till det med skådespelaren. - Foto: Stella Pictures

Följarnas fråga till Margaux Dietz efter mysbilden: "Är ni ett par?"

Efter att Margaux Dietz legat lågt på sociala medier kunde vi under jul se henne njuta av julen på varmare breddgrader. Med sig på resan hade hon ingen mindre än filmstjärnan Joel Lützow.


I början av november ställdes hela tillvaron på ända för influencern Margaux Dietz, 32. Detta efter att hon filmat en blodig man som låg i hennes trapphus. Klippet la hon sedan ut på sociala medier, varpå Margaux möttes av en hatstorm.

Frågorna från fansen var många: Varför filmade hon? Varför ringde hon inte 112? Och varför lät hon sin son peta på mannen?

Margaux Dietz gjorde comeback med Joel Lützow

Efter hatstormen tog influencerprofilen paus från sociala medier för att sedan göra en mindre comeback på Instagram i slutet av december. Margaux bästa kompis Maximilian Müller, 32, la då ut en bild på Instagram där han och Margaux satt på en restaurang med skådespelaren Joel Lützow, 27. 

Joel höll en drink i handen och både Margaux och Joel såg verkligen ut att trivas i varandras sällskap, där de tittar på varandra och ler stort. 

Margaux har tidigare berättat om sin vänskap med Joel Lützow, bland annat dök de upp tillsammans till röda mattan när det var premiär för "The Playlist".

Bildkälla: Instagram/maximillianmuller9

Margaux Dietz myser med Joel Lützow

Under jul- och nyår har influencerprofilen synts till på varmare breddgrader och detta i sällskap med bland annat Joel Lützow.

I en av Dietz nya bilder från resan syns hon gosa med Joel, vilket fick flera följare att ställa nya frågor om Margaux kärleksliv.

"Är ni ihop nu?", "Är du och Joel ett par?"och "Grattis till resa och kärleken ! Så fint par", skrev flera följare samtidigt som flera fortsatt kommenterat och kritiserat Margaux Dietz tidigare handlingar i november förra året.

"Kommer åka hem med så många fina minnen och ännu starkare relationer. Jag blir alldeles varm i kroppen när jag tänker på all glädje och kärlek här.
Det kommer vloggar på kanalen med allt möjligt som ni ser på bilderna, hästridning, safari, tävlingar och bra samtal. hoppas ni ser fram emot det att haka på semestern!. Med vänlig hälsning, Hästflickan", skrev Margaux.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!