Theo Wahlgren
Theo var med om en olycka. - Foto: TT/Nyhetsbyrån/Anders Wiklund/discovery+

Theo Wahlgren i olycka hemma hos Pernilla: "Gick av..."

Pernilla Wahlgren berättar om det som förändrade middagen på Lidingö. En rolig utmaning mellan bröderna resulterade i att Theo ville åka in till akuten.


I det senaste avsnittet av podcasten “Wahlgren & Wistam”, som Pernilla Wahlgren, 55, har med Sofia Wistam, 56, berättar Pernilla att mammahjärtat gör ont. Theo har nämligen råkat ut för en olycka, igen.

Pernilla Wahlgran tycker synd om sin son Foto: Anders Wiklund/TT

Tidigare under vintern halkade Theo och bröt foten, men olyckan för honom tar inte slut där. 

I poddavsnittet berättar Pernilla att storebror Benjamin Ingrosso, 25, bjöd på middag och god stämning i huset på Lidingö. Hon förklarar att det var god stämning och bröderna började lekfullt spänna sig framför spegeln och jämförde deras kroppar. 

Efter ett tag började de utmana varandra med armhävningar. Theo föreslog en utmaning i armhävningar och frågade om Benjamin kunde göra det och klappa emellan. Benjamin klarade utmaningen men när Theo skulle göra armhävningen tappade han balansen. 

Theo Wahlgrens framtand slogs ut

Fallet gjorde att han slog ut halva framtanden när han landade på marmorgolvet. Pernilla berättar att Theo blev jättenojig och ville åka in till akuten. Vidare förklarar Pernilla att det var lätt hänt att tappa balansen med tanke på att Theo har gips på ena foten och att det kunde varit värre.

– Tack och lov var det bara en halv tand som gick av, säger Pernilla.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!