Två nya deltagare i Love Island Sverige
Två nya deltagare i Love Island Sverige - Foto: Instagram och Jakob Dahlström/TV4

Love Island-deltagarna i chock: “Han skulle kunna vara deras pappa…“

Under dagens avsnitt blir deltagarna i Love Island Sverige chockade. In kommer två killar som rör runt i grytan.


Love Island Sverige är i full gång och deltagarna börjar bli bekväma i huset. Siktet är på kärlek och paren börjar sakta men säkert bildas. Men resan har bara börjat. Dramat mellan paren fortsätter och känslorna är på helspänn, hur kommer det gå för våra par och singlar?

Under dagens avsnitt av Love Island Sverige kommer två nya deltagare som får deltagarna att vakna till. Det välkomnas nämligen två nya killar, men inte vilka killar som helst, det är nämligen ett tvillingpar vi känner igen från sociala medier. 

Tiktok-tvillingarna Manuel och Michel Bergman chockar villan

In kommer tvillingparet Manuel och Michel Bergman, 18, och rör om i grytan. Bröderna är influencers och är aktiva på Instagram och Tiktok, dessutom spelar de fotboll på elitnivå. 

När de kommer in i huset blir alla deltagarna chockade över att det står två likadana personer framför dem och snabbt förstår de att killarna är tvillingar. Tjejerna börjar diskutera brödernas ålder och reagerar starkt. Killarna är de yngsta som någonsin har medverkat i Love Island Sverige och Frida Hartman, 20, påpekar åldersskillnaden mellan Adrian Podde, 32, och tvillingarna. 

– Adrian skulle ju typ kunna vara deras farsa! Säger hon i chock.

Tjejerna räknar ut att det är 14 år mellan bröderna och Adrian och blir chockade över den stora åldersskillnaden.

Om tvillingbröderna är ute efter kärlek återstår att se...

/
TV4
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!