Olivia Birgersson och Adam Edegren
Olivia Birgersson och Adam Edegren är forfarande ett par. - Foto: Paul Wennerholm/TT och Instagram

Bachelorette-profilen Oliva Birgersson: "Sitter i fängelse..."

Olivia Birgersson och Adam Edegren är fortsatt lyckliga efter den stormiga säsongen av Bachelorette och nu berättar hon om sin hemliga beundrare.


Hösten 2022 var Olivia Birgersson, 27, aktuell i säsongen av Bachelorette Sverige som bjöd på vänskap, drama och kärlek. På den röda mattan anlände det in 19 killar för att fånga hennes hjärta. Den sista rosen fick Adam Edegren, 29, efter en dramatisk och känslosam säsong.

Paret har sedan det romantiska finalavsnittet varit ett par och är än idag lyckliga tillsammans i vardagen hemma i Stockholm. I en intervju med TV4 Nyhetsmorgon så berättar Olivia vad det var som gjorde att Adam fick sista rosen.

– Väldigt tidigt kände jag mig bekväm med Adam och så hade vi det väldigt kul ihop. Det var kemi! Säger hon och skrattar tillsammans med Adam. 

Bachelorette-Olivias hemliga beundrare

Under en intervju Martin Björk, 51, får vi dessutom reda på att det var en kille som hörde av sig till Olivia innan programmet började. Efter att nyheten publicerades att Olivia skulle bli höstens Bachelorette fick hon hem ett brev från en okänd person. Det visade sig att brevet kom från ett fängelset.

– När nyheten släpptes så fick jag ett brev av en kille som sitter i fängelse! Berättar hon i Martins bil.

Genast blev det skämtsam stämning i bilen och Martin frågar om det var aktuellt att ha med fången i programmet. Olivia svarar skrattandes att det inte var aktuellt men att avsändaren planerade att skicka med en bild i nästa brev

Rasmus Allard som nästa Bachelor

I den sista rosceremonin blev det den tippade vinnaren av Olivias hjärta, Ramus Allard, 29, som fick lämna utan ros och tv-tittararna blev minst sagt förvånade. I en intervju med Martin Björk, 51, förklarar Olivia valet.

– Folk romantiserade mig och Rasmus. Han var världens finaste men det räcker inte.

I december annonserades att Rasmus kommer vara en av de två killarna i programmet Bachelor. Den populära killen som fångade publikens hjärtan får revansch att hitta sin stora kärlek och det ser hoppfyllt ut. 

Enligt den exekutiva producenten Jonathan Nordin så var det rekord på antal ansökningar när chansen dök upp att söka till Bachelorsäsongen med Rasmus.

/
TV4
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!