Stockholm

Tårar på Hotell Romantik: "Somnade in i mina armar..."

Hotell Romantik deltagare, Rooger, Monica och Tomas
Hotell Romantik deltagare, Rooger, Monica och Tomas. Foto: SVT

Fjärde avsnittet har släppts av Hotell Romantik och kärleken växer och relationer bildas. Under avsnittets gång får vi ta del av både skratt och tårar.


Läs mer

I söndags publicerade SVT fjärde avsnittet av Hotell Romantik och det är tydligt att det är kärlek i luften på alphotellet i Schweiz. I programmet får vi följa med seniorer från 65 år som checkar in på ett hotell med en chans till att hitta kärleken. Hotell Romantik programleds av Kristina "Keyyo" Petrushina, 25, och Erik Ekstrand, 43 och vi får följa 28 seniora singlar som flyttar in med ett hopp om att bli kär.

Programledarna Erik Ekstrand och Kristina "Keyyo" Petrushina. Bildkälla: SVT

Under söndagens avsnitt så får vi följa deltagarna i jakten på kärlek genom att de deltar i flera aktiviteter under dagen. 

Dans och sång bjuds det på samtidigt som känslor växer. Vi får följa med Monica Sundberg, 72 och Rooger Strömberg, 70, som fann varandra tidigt på hotellet, berättar om vikten av att se och ta på varandra. Monica berättar att Rooger brukar säga att "du måste ge mig en puss innan du går" vilket hon tycker är gulligt, medan Roger ser det som en självklarhet.

– Man kan förlora varandra närsomhelst, det vet man ju inte. Säger han i programmet.

Tomas i tårar på Hotell Romantik

Tomas Nilsson, 74, och Anna Hallman, 68, blir paret som vann övernattningen under söndagens avsnitt och Tomas släpper in oss till hans förflutna. Han berättar med gråten i halsen om sin senaste relation som avslutades efter 15 år tillsammans. 

För två år sedan blev hans partner sjuk i blodcancer och snabbt blev hon sämre. Han förklarar att läkarna gjorde allt de kunde men inget hjälpte. Hennes största önskan var att få åka till skärgården en sista gång och med löste det med hjälp av Tomas syskon och vänner. Tomas berättar att de vaknade dagen efter på junimorgonen, dagen då allt skulle förändras.

– Hon sa "håll om mig". Där somnade hon i mina armar. Säger han med gråten i rösten.

Nu är han med i programmet för att få en till chans till kärleken och har redan fattat tycke för Anna. Nu fick paret chansen att spendera en natt tillsammans. Vi får se om kärleken har växt under småtimmarna.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.