Hotell Romantik deltagare, Rooger, Monica och Tomas
Hotell Romantik deltagare, Rooger, Monica och Tomas - Foto: SVT

Tårar på Hotell Romantik: "Somnade in i mina armar..."

Fjärde avsnittet har släppts av Hotell Romantik och kärleken växer och relationer bildas. Under avsnittets gång får vi ta del av både skratt och tårar.


I söndags publicerade SVT fjärde avsnittet av Hotell Romantik och det är tydligt att det är kärlek i luften på alphotellet i Schweiz. I programmet får vi följa med seniorer från 65 år som checkar in på ett hotell med en chans till att hitta kärleken. Hotell Romantik programleds av Kristina "Keyyo" Petrushina, 25, och Erik Ekstrand, 43 och vi får följa 28 seniora singlar som flyttar in med ett hopp om att bli kär.

Programledarna Erik Ekstrand och Kristina "Keyyo" Petrushina. Bildkälla: SVT

Under söndagens avsnitt så får vi följa deltagarna i jakten på kärlek genom att de deltar i flera aktiviteter under dagen. 

Dans och sång bjuds det på samtidigt som känslor växer. Vi får följa med Monica Sundberg, 72 och Rooger Strömberg, 70, som fann varandra tidigt på hotellet, berättar om vikten av att se och ta på varandra. Monica berättar att Rooger brukar säga att "du måste ge mig en puss innan du går" vilket hon tycker är gulligt, medan Roger ser det som en självklarhet.

– Man kan förlora varandra närsomhelst, det vet man ju inte. Säger han i programmet.

Tomas i tårar på Hotell Romantik

Tomas Nilsson, 74, och Anna Hallman, 68, blir paret som vann övernattningen under söndagens avsnitt och Tomas släpper in oss till hans förflutna. Han berättar med gråten i halsen om sin senaste relation som avslutades efter 15 år tillsammans. 

För två år sedan blev hans partner sjuk i blodcancer och snabbt blev hon sämre. Han förklarar att läkarna gjorde allt de kunde men inget hjälpte. Hennes största önskan var att få åka till skärgården en sista gång och med löste det med hjälp av Tomas syskon och vänner. Tomas berättar att de vaknade dagen efter på junimorgonen, dagen då allt skulle förändras.

– Hon sa "håll om mig". Där somnade hon i mina armar. Säger han med gråten i rösten.

Nu är han med i programmet för att få en till chans till kärleken och har redan fattat tycke för Anna. Nu fick paret chansen att spendera en natt tillsammans. Vi får se om kärleken har växt under småtimmarna.

SVT
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

idag 15:42

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

idag 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

idag 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

idag 13:06
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

idag 12:02
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.