1 Cuz och Fröken Snusk
1 Cuz och Fröken Snusk släpper låten Trakten till Epan. - Foto: Claudio Bresciani/TT Bild, TikTok/Fröken Snusk. Bilden är ett montage.

Kaos i Fröken Snusks kommentarsfält efter låten med 1.Cuz: "Vad gör du?"

Fröken Snusk och 1. Cuz släpper låten "Trakten till Epan". Trots att de maskerade artisternas låt inte har kommit ut ännu så är det redan bråk mellan de svenska stjärnornas fans...


Fröken Snusk har tagit Sverige med storm. Den två minuter korta låten "Rid mig som en dalahäst" har över 24 miljoner streams på Spotify, och fler lär det bli. 

Utöver sin superhit har Fröken Snusk släppt låtar som "Snurrar som ett hjul", "Om han bjuder bubbel" och "Raggarhimlen".

EPA dunk-drottningen Fröken Snusk har ett signum – den rosa masken, och är du nyfiken på varför hon har mask så kan du läsa mer om det här.

Fröken Snusk och 1. Cuz släpper låten Trakten till Epan

– Vi har en hel del spännande collabs på G, men kan inte berätta om dem ännu. Men ja, vi har flera stora samarbeten med kända artister på gång, berättade nyligen Fröken Snusk i en intervju med Nyheter24.

Nu står det klart att ett av de samarbeten som Fröken Snusk gör är med den svenska rapparen 1. Cuz. Utöver att de båda bär mask och har miljontals streams så har Fröken Snusk och 1. Cuz inte jättemycket gemensamt....

Fröken Snusk och 1. Cuz singel heter "Trakten till Epan" och släpps den 27 januari. På sociala medier har både 1. Cuz och Fröken Snusk berättat om sitt samarbete, och följarna är minst sagt förvirrade.

Kaos i Fröken Snusks kommentarsfält

I Fröken Snusks kommentarsfält är en del av hennes inbitna fans besvikna över samarbetet.

På Fröken Snusks Instagram har flera fans börjat debattera med varandra, där fansen är indelade i två läger – de som är för samarbetet med 1.Cuz, och de som inte gillar det. Bildkälla: Instagrams kommentarsfält

"Och där avföljde jag, samt rensade Spotify. Jävla bottenskrap", skrev en kille och följde upp med en kräkande emoji. En annan kommentar lyder: "Fräscht! Vad hände med lite fest och raggarmusik som typ gick hem i alla åldrar ? Nu stoppar man in någon gangsterpojke som typ är idol ute i förorterna!".

"Och där avföljde jag", skrev en person. Bildkälla: Instagrams kommentarsfält

Även 1.Cuz fans verkar förvirrade av det otippade samarbetet.  På TikTok rasar reaktionerna också in: "Rädda 1 Cuz", "CUZ VAD GÖR DU?" och "Nä å där dog 1. cuz för mig" är några reaktioner.

Kommentarerna rasade in på både Instagram och TikTok. Bildkälla: TikTok

Det ska sägas att en väldans massa fans tycks se fram emot den nya låten, och fansen hyllar även Fröken Snusk och 1. Cuz samarbete. 

I en intervju med Nyheter24 berättar Fröken Snusk att reaktionerna på låten minst sagt varit blandade. 

– Eftersom jag har lagt ut att jag ska släppa låt med 1.Cuz så får jag större målgrupp som kommer till min Tiktok och därav blir det mer hat, för att det inte är folk som lyssnar på mig i vanliga fall.

Artisten betonar däremot att hon själv, Rasmus Gozzi och 1.Cuz alla älskar låten. 

– Eftersom vi har olika genrer så är det väldigt stor skillnad på svensk rapp och EPA-dunk. Då tycker hans (1.Cuz, reds anm) fans att EPA-dunken kommer in och förstör låten, precis som att det även finns mina fans som skrivit att han förstör låten. Så det är vice versa, säger Fröken Snusk till Nyheter24. 

Något som står klart är i alla fall att både Fröken Snusk och 1. Cuz engagerar!

Låten "Trakten till Epan" med Fröken Snusk, 1. Cuz och Rasmus Gozzi släpps den 27 januari 2023.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

"Jakt" – på liv och död

Väskförbud stoppar konserter med picknick

Väskförbudet som infördes i november förra året kommer att få konsekvenser för besökare på utomhuskonserter i sommar: Att ta med sig picknick är inte längre möjligt.

af Sillén kommenterar kompisarna i Eurovision

Edward af Sillén ska inte bara skriva manus och regissera Eurovision Song Contest. Han blir även SVT:s kommentator. "Uppgiften ser annorlunda ut när vi är ett värdland", säger han till TT.

Taylor Swifts album: "Stor, sorgsen pop"

"Stor, sorgsen pop, meditativ teater" – bitvis en katarsisk rensning efter ett avgörande uppbrott. Så sammanfattar nyhetsbyrån AP Taylor Swifts nya album “The tortured poets department,” som rymmer i princip alla hennes tidigare musikstilar.

Tuva Novotny: Superläskigt med komedi

2 timmar sedan
En kvinna som skaffar barn på egen hand – men blir kär i donatorn. Tuva Novotny spelar huvudrollen i Viaplays nya dramakomedi "Allt och Eva" Den handlar om att vara ensam och rädd för gemenskap men ändå söka samhörighet, säger Novotny till TT.

Därför känner du igen Hela kändis-Sverige bakar-Pablos röst

igår 23:21
Pablo Leiva Wenger är en känd hip-hop artist och skådespelare. Men vad vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några vanliga frågor om Leiva Wenger.