Camilla Läckberg avslöjar tatuering
Camilla Läckberg avslöjar tatuering - Foto: Stella Pictures/Ida Åkesson och Fredrik Sandberg/TT

Camilla Läckberg avslöjar tatueringen "På halsen…"

Camilla Läckberg var den första intervjupersonen i nya programmet Avskalat där vi får reda på lite ny information om deckardrottningens liv.


Den 24 januari var det premiär för programmet Avskalat på Viaplay där Pär Johansson, 52, grundare av Glada Hudik, antar rollen som programledare. I programmet möter han några av Sveriges mest intressanta profiler och bjuder in till ett, som Pär beskriver det, osminkat samtal. 

Genom programmets gång kommer vi möta bland annat Fredrik Reinfeldt, Nour El Refai och Anis don Demina. I det första avsnittet får vi möta Camilla Läckberg, 48, Sveriges deckardrottning. I avsnittet berättar Camilla om hennes barndom och hur hon blev intresserad av deckargenren när hon var liten. 

– När andra läste om hästar läste jag om seriemördare.

Intresset för seriemördare gjorde något gott med tanke på Camillas framgång. Att det har gått bra för henne har inte undkommit någon. Böckerna har publicerats i 60 länder runt om i världen och i intervjun får vi veta att Spanien är landet där hon har sålt flest böcker. Hon berättar att signeringen i Madrid är mycket annorlunda jämfört med i Sverige, att kön var 200 meter lång och folk väntade i flera timmar. 

– De skakade och grät när de kom fram till mig.

Vidare berättar hon om att en spansk läsare som kom fram under signeringen och visade en annorlunda uppskattning. Det visade sig nämligen att han hade tatuerat in hennes namn på sin hals. 

Ett fan visade upp sin tatuering för Camilla. Bildkälla: Viaplay



/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!