1. Cuz och Fröken Snusk
1. Cuz och Fröken Snusk släpper låten "Trakten till Epan" ihop. - Foto: Instagram/frokensnuskofficial, TikTok/Fröken Snusk

Fansen i chock efter 1. Cuz rumphälsning till Fröken Snusk: "Jag loggar ut"

1. Cuz och Fröken Snusk släpper låten "Trakten till Epan" och fansen har haft ett och annat att säga om det hela. Nu ger sig 1. Cuz in i debatten...


"Trakten till Epan". Ja, så heter EPA-dunk drottningen Fröken Snusks och rapparen 1.Cuz nya låt som släpps den 27 januari.  

Att Fröken Snusk och 1. Cuz gör ett samarbete har fått deras respektive fans att bomba kommentarsfälten med åsikter. 

Igår skrev Nyheter24 om hur en del av Fröken Snusks fans menade att det var helt fel att göra låten med 1. Cuz. "Va i helvete" och "Där avföljde jag!", var några reaktioner som Fröken Snusk fick.

"Vi måste rädda 1. Cuz", "Jalla rädda cuz" och "Vad gör du cuz?" var några reaktioner som rapparen fick på samarbetet.

1. Cuz rumphälsning till Fröken Snusk

När Instagramkontot Rappnyheter tidigare i veckan la upp ett inlägg där de frågade följarna om vad de tycker om samarbetet så rasade det snabbt in hundratals kommentarer, och debatten var återigen igång.

Följarna började genast diskutera samarbetet mellan Fröken Snusk och 1. Cuz. Bildkälla: Instagrams kommentarsfält

En del fans menade att 1. Cuz var smart som tänkte brett och nu gjorde musik som nu skulle nå en ny målgrupp: nämligen raggarna. Andra var helt enkelt emot.

Nu har 1. Cuz i egen hög person hittat till kommentarsfältet, och han valde också att ge sig in i debatten – med en rätt så flörtig kommentar riktad till Fröken Snusk...

1.Cuz kommenterar Fröken Snusks rumpa...Bildkälla: Instagram/rappnyheter

Reaktionerna på 1. Cuz rumpkommentar om Fröken Snusk lät inte vänta på sig.  "Jag loggar ut" och "Det räcker nu" var några kommentarer som trillade in under rapstjärnans ord.

1. Cuz berömde Fröken Snusks rumpa – då reagerade följarna så här. Bildkälla: Instagrams kommentarsfält


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!