Stockholm

Anne Lundbergs lyxliv med maken Allan – och hemliga huset i Italien: "Ingen flådig plats"

Anne Lundberg har guidat tv-tittarna genom Antikrundan sedan tidigt 2000-tal.
Anne Lundberg har guidat tv-tittarna genom Antikrundan sedan tidigt 2000-tal. Foto: Drago Prvulovic/TT/StellaPictures

Den ack så folkkära programledaren Anne Lundberg har guidat tv-tittarna genom Antikrundan sedan tidigt 2000-tal. Vill du veta mer om henne, hennes familjeliv, lyxiga månadslön och hemliga hus i Italien? Då har du kommit helt rätt.

Anne Lundberg, 56, har lång tv-erfarenhet i ryggen, och har programlett allt ifrån Antikrundan, Husdrömmar och Morgonstudion. 

Läs mer

Anne Lundberg, 56, har lång tv-erfarenhet i ryggen, och har programlett allt ifrån Antikrundan, Husdrömmar och Morgonstudion. 

Hon uppdaterar även sina drygt 20 000 följare på Instagram med inblickar från hennes inspelningar och privatliv. 

Anne Lundbergs make Allan Lindfors och barnen 

Anne Lundberg är gift med byggkonsulten Allan Lindfors

De förevigade sin kärlek med ett påkostat bröllop på den grekiska ön Paros i juni 2019. Av bilder från festen att döma hade vigseln ett Mamma Mia-tema.

Har Anne Lundberg barn?

Innan Anne Lundberg träffade Allan Lindfors levde hon ihop med Klas Sundkvist, med vem hon fick de två sönerna Jack och Oscar. År 2007 gick de skilda vägar efter 15 år som par.

Drömmen om Italien – så mycket kostade Anne Lundbergs hemliga hus

Anne Lundberg och maken Allan Lindfors hade en gemensam dröm att lägga vantarna på ett hus i Medelhavet. Nu har den drömmen blivit verklighet, i en liten bergsby i södra Italien. 

Exakt var huset är beläget, det håller hon för sig själv.

– Det ligger inte på någon flådig plats utan i en liten bergsby en timme söder om Rom, mellan Rom och Neapel. En timme från kusten, en timme från bergen. Det är som ett litet origo, som en sån där Asterix och Obelix-by på en liten bergstopp med ringmur runt, säger hon i en intervju med Expressen.

Priset på huset låg mellan en och två miljoner kronor, avslöjar hon. Men innan de flyttar in på deltid behöver både el, vatten och avlopp fixas.

– I början kanske man får tälta bredvid. Så småningom kan man kanske flytta in. Ett hus som ska bli en samlingsplats för familj, vänner, barn och till sist barnbarn – dit folk vill resa och umgås, säger Lundberg till Expressen.

Hur mycket tjänar Anne Lundberg?

Med en lång tv-karriär i ryggen kommer det kanske inte som någon större överraskning att Anne Lundbergs privatekonomi är minst sagt stadig. 

Under taxeringsåret 2021 hade Anne Lundberg en inkomst av tjänst på 910 139 kronor, enligt uppgifter som Nyheter24 tagit del av. Fördelat lika över årets alla månader gav det henne en lyxig månadslön på hela 75 800 kronor.

Inte illa!

Premium
Engångsbetalning - snabbt och enkelt
Detta är en låst artikel. Logga in om du redan har köpt den.
Läs våra köpvillkor här.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.