Marcus Schenkenberg talar ut om relationen med sitt barns mamma.
Marcus Schenkenberg talar ut om relationen med sitt barns mamma. - Foto: Anders Wiklund/TT/Instagram

Marcus Schenkenbergs nya relations-avslöjande och glädje i pappalivet

Marcus Schenkenberg berättar om nya rollen som pappa och relationen med barnets mamma Jessica.


Supermodellen Marcus Schenkenberg, 54, är nu aktuell i den andra säsongen av "The Island" där tv-tittarna får följa Marcus och flera andra svenska kändisar när de ska överleva på en öde ö.

– Det var det galnaste jag har varit med om. Antagligen det tuffaste jag gjort i hela mitt liv, det var som tortyr. Knappt någon sömn, knappt någon mat och insektsbett över hela kroppen. Det var tortyr, säger Marcus Schenkenberg, till Hänt.

Marcus Schenkenberg om kärleksrelationen

Marcus Schenkenberg har kallats för världens första manliga supermodell och hade även ett uppmärksammat förhållande med skådespelaren Pamela Anderson i början av 2000-talet.

I slutet av juni 2022 skrev Nyheter24 om att Marcus blivit pappa för första gången, då var mamman hemlig. Men sedan visade det sig att mamman till barnet var 33-åriga Jessica Bäckman.

Hon är kanske ett bekant ansikte för vissa då hon varit med i tv-programmen "Sveriges värsta bilförare" 2014 och "Baren" året efter. Nu berättar Marcus Schenkenberg i en intervju med Expressen hur han resonerar kring förhållandet med sitt barns mamma.

– Jag är så lycklig och glad, jag har velat haft barn länge. När jag var yngre tänkte jag att det kanske var bättre att vänta till det lugnat ner sig lite, för jag var ute och flög och flängde hela tiden, jag kunde vara borta flera månader, säger Marcus Schenkenberg till tidningen och fortsätter:

– Jag tycker att det funkar så bra som det är. Den här vänskapen, det funkar jättebra.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!