Carina Bergfeldt och Charlotte Perrelli
Carina Bergfeldt tappade hakan av Charlotte Perrellis matbild... - Foto: Henrik Montgomery/TT Bild, Erik Simander/TT Bild. Bilden är ett montage.

Carina Bergfeldt i chock efter Charlotte Perrellis matbild: "Herregud"

Charlotte Perrelli delade med sig av en bild som genast engagerade följarna. Och även Carina Bergfeldt hade ett och annat att säga om det hela...


Charlotte Perrelli har många strängar på sin lyra. Utöver att sitta på en av Sveriges mest omtyckta röster så har hon även en annan talang – hon är nämligen ett riktigt ess på att både laga mat och baka. 

Charlotte Perrelli. Bildkälla: Claudio Bresciani/TT Bild

I sin blogg på Damernas värld delar hon ofta med sig av recept på allt från scones, piroger, lussebullar, saffranskakor och kokosmums. När någon av hennes söner fyller år brukar Charlotte se till att baka något smarrigt att bjuda familjen på.

Charlottes följare har genom åren varit imponerade av hennes färdigheter, och hennes recept lockar alltid till hundratals kommentarer och likes.

Charlotte Perrelli visar sin hembakta semlor

Fettisdagen närmar sig, och på konditorier landet över så går det redan nu att köpa hem en smarrig semla. Men en som givetvis slår på stort är Charlotte Perrelli – hon bakar nämligen sina egna.

"Charlottes Bakery! Bakat semlor!! Gjorde först en sats som jag tokmisslyckades med. Ska inte avslöja vems recept jag använde", skrev Charlotte på sin Instagram.

Men Charlotte gav sig inte i första taget. Hon ställde sig nämligen och gjorde om allt från scratch.

"Fick göra om allt och fribasade som vanligt. Blir alltid bäst. Gjorde sockerfria dessutom. Kan jag varmt rekommendera. Såååå fluffiga och goda!!", skrev hon.

I kommentarsfältet öste kommentarerna in från de imponerade följarna – och en stack ut lite extra.

Carina Bergfeldt. Bildkälla: Staffan Löwstedt/SvD/TT Bild

Programledaren Carina Bergfeldt, 42, var nämligen även hon i chock över Perrellis tålamod.

Carina Bergfeldt var minst sagt imponerad av Charlotte Perrelli. Bildkälla: Instagrams kommentarsfält
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

igår 21:26
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

igår 19:54
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

igår 18:14
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

igår 17:00
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

igår 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...