Carolina Gynning, Paulina Danielsson, Samir Badran och Linda Thelenius
Ett flertal svenska kändisar har haft sex i tv-rutan - Foto: Stella Pictures och FameFlynet Sweden

Svenska kändisar som har haft sex i tv: "Jag måste prova allt"

Många svenska kändisar har blivit sugna på att ha samlag i sammanhang när en kamera varit i närheten, och dessutom för ett känt tv-program. Men vilka är det som har haft sex i tv?


Många svenska kändisar har genom tiderna bjudit på sig själv i tv-rutorna och inte minst när det gäller att ha sex i tv. De olika dokusåperna har bidragit med en plattform för kändisarna att få släppa lös och vara fria. Låt oss påminnas om vilka som har bjudit tittarna på en intim stund...

Samir Badran är en kändis som har haft sex i tv. Bildkälla: Johan Valkonen/Stella Pictures

Samir Badran som är känd som artist i Melodifestivalen och programledare i Talang, är idag fastighetsmäklare. Men för några år sedan så var han en välkänd "Paradise Hotel"-profil. Under de två säsongerna han var med i programmet så hade han sex med flera personer. En av personerna han hade sex med under första säsongen blev han även tillsammans med efter programmet sändes, nämligen Anja Almeida.

Carolina Gynning är en av de svenska kändisarna som har haft sex i tv. Bildkälla: Stella Pictures

Carolina Gynning, 44, poddare, programledare, skådespelare och konstnär, är inte okänd för många svenskar. Men vad alla inte vet så startade Carolinas karriär efter hennes vinst i "Big Brother" 2004. Innan vinsten var klargjord så bjöd Carolina på sig själv i huset vilket resulterade i att hon dessutom hade sex i huset. 

– Men jag är sån, jag måste prova allt, även om det är fel och jag kommer att ångra mig, sa Carolina i en intervju med Expressen.

Elena Belle hade sex i tv under Paradise Hotel 2005. Bildkälla: Stella Pictures

Elena Belle tidigare Natacha Peyre, känd idag för sin medverkan i Svenska Hollywood Fruar, arbetar idag som modell och bor i Los Angeles i USA. Elena startade dock sin karriär i den andra säsongen av "Paradise Hotel" 2005. Under säsongen spelades det in när realitystjärnan hade sex med deltagaren David Lotfi.

Linda Thelenius var en av de första som hade sex i tv. Bildkälla: Maja Suslin/TT

Linda Thelenius, tidigare Rosing, är känd som tv-profil och sångerska i sin mans Peter Thelenius band Basic Element. Det Linda framförallt är känd för är "Big Brother" 2003 där hon gjorde ett stort avtryck. Under säsongen så hade Linda sex i tv med deltagaren Micke Lindgren, vilket skapade mycket rubriker i tidningarna.

Smail Alihodzic har haft sex många gånger i tv. Bildkälla: Jessica Gow/TT

Smail Alihodzic arbetar idag som PT och använder sina sociala medier för att förmedla sitt budskap och sitt bolag. Smail blev känd genom sin medverkan i "Paradise Hotel" 2014 och var även med en andra gång 2017. Under båda åren i dokusåpan har Smail bjudit på sex i tv-rutan vid många tillfällen.

Jackie Ferm är en av de åtta som haft sex i tv. Bildkälla: Roger Tillberg

Jackie Ferm som senast var aktuell i programmet Behandlingen, jobbar idag som undersköterska men Jackie har sen födseln haft en mediebevakning på sig. Hennes pappa är nämligen en av Sveriges mest kända brottslingar, Lars-Inge Svartenbrandt. Jackie vann säsongen hon var med i "Paradise Hotel" och bjöd på sex i tv-rutan.

Paulina Danielsson har varit med i Paradise Hotel tre gånger. Bildkälla: Fredrik Sandberg/TT

Paulina "Paow" Danielsson blev känd som bloggare och tv-personlighet och är nu influencer på sina sociala medier. Starten på hennes egna varumärke var när profilen var med i "Paradise Hotel" 2013. Hon var sedan med i säsongerna 2014 och 2018. Paulina haft sex i alla säsongerna hon har medverkat i, men den mest kända relationen blev hennes premiär i dokusåpan 2013 tillsammans med Jesper "Jeppe" Johansson.

Nemo Hedén är en av de åtta som haft sex i tv. Bildkälla: Stella Pictures

Nemo Hedén driver idag framgångsrika podden "Nemo möter en vän" som är omtyckt av hela svenska folket. Dessutom så är en del av trion av podden "En Beroendepodd" tillsammans med Robert Bohman och Felix Granander. Nemo slog igenom 2010 i programmet "Kungarna av Tylösand" som bjöd på kaos, fest och sex. Profilen var absolut en del av resan och hade sex i tv-rutan framför svenska folket.

sex
/
/
TV
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!