TV-stjärna greps på Sturehof
En svensk tv-stjärna greps på Sturehof. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Tv-stjärna gripen på Sturehof – tog kokain på en måndag

Det var i början av december 2022 som en svensk tv-stjärna i 30-års åldern greps på kändiskrogen Sturehof på Stureplan i centrala Stockholm.


Den svenska tv-stjärnan har varit med i flera populära dokusåpor, och hans färgstarka personlighet har alltid gjort att han genom åren har ställt till med mycket dramatik, vilket resulterat i mycket kamera-tid.

Under flera års tid var han ett känt ansikte på röda mattan då han dök upp på biopremiärer och andra event. 

Idag är det lite oklart vad den forne tv-stjärnan tjänar sina pengar på, men på Instagram har han över 150 000 följare, och livsstilen han visar upp kretsar kring resor, dyra märkeskläder, snabba bilar, lyx och glamour.

Han är idag fortfarande nära vän med flera andra manliga influencers och dokusåpaprofiler, som ofta kommenterar på hans bilder. 

En svensk tv-stjärna greps på Sturehof. Bildkälla: Stella Pictures.

Tv-stjärnan greps på Sturehof 

Det var måndag den 5 december 2022 som tre poliser gjorde en krogtillsyn på Sturehof, och då fick syn på tv-stjärnan som stod utanför toalettbåsen. 

I förundersökningen står det att läsa att tv-stjärnan hade vidgade pupiller och var muntorr. Han hade vidare uppträtt nervöst.

Innekrogen Sturehof har lockat till sig kändisar i flera års tid. Bildkälla: Stella Pictures.

Strax innan klockan 01.00 så kroppsvisiterades tv-profilen, och polisen hittade då två så kallade redline--påsar som visade sig innehålla kokain. Den ena påsen hade han i byxfickan. Den andra påsen låg i hans plånbok.

"Jag observerade XX inne på toaletten ståendes utanför toalettbåsen. Då XX gick utanför toaletten gick jag och kollegan fram och legitimerade oss som poliser och började samtala med XX. Vid samtalet uppmärksammade jag att XX hade vidgade pupiller samt att han var muntorr", står det att läsa i polisens PM.

Tv-stjärnan hade två påsar kokain på sig. Bildkälla: Polisens förundersökningsprotokoll
Tv-stjärnan berättar att han hade kokain över från helgen. Han tog kokain på både söndagen och måndagen. Bildkälla: Polisens förundersökningssprotokoll

Tv-stjärnans egna ord om drogerna: "Hade över från helgen"

I förhör med polisen berättar tv-stjärnan att det var hans kokain som polisen hittade.

– För eget bruk, jag hade över från helgen, berättar han i förhör.

Han berättade även att han hade tagit kokain tidigare under dagen, innan han greps på Sturehof.

Åtal är väckt, och tv-stjärnan är misstänkt för ringa narkotikabrott. 


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Celine Dion om sjukdomen: Hoppas på mirakel

1 timme sedan

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

igår 21:37
Nu har har den omtalade lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts. Huset är byggt med hjälp av en feng shui-expert och kostade 14 miljoner. Men det blev en riktig förlustaffär när paret sålde villan på Värmdö.

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

igår 20:50
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

igår 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

igår 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

igår 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.