Alla hjärtans dag-present
Behöver du tips på en Alla hjärtans dag-present? En riktigt god parfym slår aldrig fel - Foto: Kicks.se

Alla hjärtans dag: Här är 10 parfymer din flickvän garanterat vill ha i present

Vill du snabbt kunna klicka hem en parfym eller smidigt stega in i en butik och haffa dig en utan att behöva svansa runt i en timma? Vilken du än tar av dessa så kommer det att bli succé och i synnerhet om du behöver en present till alla hjärtans dag.


Carolina Herrera Good Girl 50 ml

Omkring 850:-

Denna parfym slog ned som en bomb i parfymvärlden och det finns en god anledning till det. Om du velar kring vilken parfym du ska köpa så kan du utan tvekan ta denna då den har en självklar plats i badrumsskåpet. Den är mustig, fruktig, sensuell och mer eller mindre beroendeframkallande. 

Scrollar du igenom denna lista och fortfarande velar – ta denna. 

Carolina Herrera Good Girl. Bildkälla: Kicks.se

Issey Miyake A Drop D'Issey 30 ml

Omkring 640:-

Denna parfym är till den som föredrar lätta, fräscha och blommiga dofter. En somrig doft som egentligen fungerar lika bra året runt för den som gillar att lukta härligt. Toppenparfym för ett bra pris. 

Issey Miyake A Drop D'Issey. Bildkälla: Kicks.se

Chanel Coco Mademoiselle 50 ml

Omkring 1200:-

För dig som är redo att lägga lite mer pengar (vilket är klart att du ska göra till din käraste) så är detta en av världens bäst sålda parfymer – och det finns en anledning till det. 

Vägrar du att misslyckas med ditt parfymköp så är det denna du tar. Och din älskling kommer att hylla dig till skyarna. Denna luktar... Dyrt. Den luktar både ungdomligt men även som att du är en erfaren kvinna som har koll. Och den luktar helt enkelt riktigt jävla gott. 

Chanel Coco Mademoiselle. Bildkälla: Chanel.com

Här hittar du åtta perfekta presenter till din flickvän på alla hjärtans dag.

Cacharel Amor Amor 30 ml

Omkring 400-500:-

Denna parfym är en liten diamant. Varje gång jag haft på mig den eller känt den på någon har det blivit reaktioner på hur god den är. Det är tryck i denna men på ett sätt som är både blommigt och robust. 

Denna kan du utan problem köpa och få applåder för. Ett plus för flaskan som verkligen är alla hjärtans dag-kompatibel. 

Amor amor. Bildkälla: Kicks.se

Light Blue Forever 30 ml

Omkring 600:-

Detta är den nya versionen av Dolces gamla klassiker "Light blue". Men denna har lite mer sting. Då det börjar dra sig mot våren är detta en perfekt fräsch och frisk doft som passar den som inte vill ha en alltför stark parfym men någonting fräscht. 


Lancôme La Vie Est Belle 30 ml

Omkring 500:-

Detta är en ungdomlig och väldigt sprallig parfym. För tjejen som brukar gilla fruktiga parfymer så kommer den att vara en hit. 

Anekdot är att det tog flera år att ta fram denna doft. När den sedan skulle lanseras sa en av skaparna att, nej det är någonting som saknas, så de lade till ytterligare toppnoter som slutligen gjorde den "perfekt". 

Och ja, den luktar jättegott.



La Vie Est Belle. Bildkälla: Kicks.se

Tom Ford Soleil Blanc 30 ml

Omkring 1420:-

Nu är vi tillbaka på en parfym där du återigen behöver lätta på plånboken lite mer. Men w-o-w. 

Att lukta på denna är att glömma all ångest och alla problem för en liten stund. Istället befinner du dig på en sandstrand där allt som fyller dina sinnen är c vibes, kokos, känslan av frihet och sensualitet. 

Är du redo att lägga en extra slant så är denna en jackpot. Även denna doftar dyrt. 

Tom Ford har en vit kokosdröm bland sina parfymer. Bildkälla: Kicks.se

L'INTERDIT Eau de Parfum Intense 35 ml

Omkring 800:- 

Om du har en tjej som inte vill ha en typisk "tjejig" doft utan mer går åt unisexhållet i sin smak är detta en otrolig doldis. Den är sportig och lätt men har samtidigt en tyngd. Den har både apelsinblomma, jasmin och oud i sig. Befinner du dig i en butik så fråga gärna om att få prova denna. Vem vet – kanske ni kan dela på den?

Nytränad, nyduschad och några puffar av denna – sedan är man redo. 

L'INTERDIT Eau de Parfum

BYREDO, La Tulipe 50 ml

Omkring 1550:-

BYREDO har under de senaste tio åren utvecklats till en framgångssaga. Nu efter att de haglat olika dofter från det trevliga unisexmärket kan det vara otroligt svårt att bestämma sig för vilken man ska ta. 

En av de första av deras parfymer som slog stort var La Tulipe. Men den är fortfarande en doft som håller i alla lägen och är perfekt om din partner ännu inte börjar mixa med massor av träinslag och dylikt Toppnot är tulpan och den har även influenser av flera andra blommor samt rabarber. 

En doft som passar fint till just alla hjärtans dag. 

La Tulipe. Bildkälla: Kicks.se

BYREDO, Rose Of No Man's Land 50 ml

1550:-

Av de som köper BYREDO-parfymer är detta ett hett tips om du inte redan luktat på den. En liten doldis bland Byredo-parfymerna som luktar väldigt gott. Passar absolut även på killar om ni vill kunna låna av varandra. 

Namnet var någonting man kallade sjuksköterskorna som räddade livet på skadade soldater under andra världskriget. Förklarar du det vid presentöppningen är ju kvällen mer eller mindre gjord. 

BYREDO, Rose Of No Man's Land. Bildkälla: Kicks.se
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!