Laila Bagge och Panetoz
Laila Bagge dansade loss med Panetoz. - Foto: Marcus Ericsson/TT Bild, Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Storbråk efter Panetoz dans med Laila Bagge: "Fjanteri"

Laila Bagge och Melodifestivalen-aktuella Panetoz gav sig ut på stan och bjöd Stockholmarna på dans. Men dansen var inget som föll alla i smaken...


Laila Bagge, 50, har alltid varit en baddare på att dansa – men på sistone har hon slipat till sina skills ännu mer. 

På Instagram berättade Laila nyligen mer om sitt återfunna dansintresse. Laila kör på ett ställe i Stockholm som heter Urkraft, och afrobeat i klackar är en av de danser som Laila tränar på.

I slutet av januari delade Laila med sig av ett klipp som visar hur hon dansar loss, och hennes färdigheter hyllades snabbt av de imponerade följarna.

Laila Bagge dansar med Panetoz

Tidigare i veckan delade Laila med sig av ett klipp från en rödljusspelning med Melodifestivalen-aktuella Panetoz, som filmades för Rix MorronZoo.

Radiokanalen har genom åren ställt till med just rödjusspelningar i på Ringvägen i Stockholm. Det går ut på att en artist spelar i cirka 30 sekunder för bilister och gångtrafikanter – medans det är röd gubbe. Sedan gäller det att snabbt som tusan släppa förbi bilisterna...

Panetoz tävlar i Mello på lördag. Deras bidrag heter "On my way". Här ser vi bandet år 2017 efter Allsång på Skansen. Bildkälla: Stella Pictures.

Laila delade klippet på sin dans med Panetoz, och till videoklippet som visade hur de körde loss så skrev Laila: "Då var det dags för @rixmorronzoo rödljusspelning med @panetoz som är med i melodifestivalen på lördag".

Panetoz, som tävlar med bidraget "On my way" på lördag, hyllades direkt i kommentarsfält. "Älskar er", "Underbart! Mer sånt här!" och "Ni är helt underbara" var några reaktioner. Men alla var inte lika glada...

"Laila fjantar sig på stan"

"Ja kanske inte läge för att dansa just nu medans folk kämpar ute i värden …. Kanske ni kan bli lite seriösa och sända nå vettigt med lite sympati", skrev en följare och syftade på jordbävningen i Turkiet och Syrien, som hittills har krävt över 15 000 människoliv.

Laila Bagges dans med Panetoz fick en följare att se rött. Bildkälla: Stella Pictures.

"Det ligger barn levande i rasmassorna och skriker och vi ska typ eh vi behöver se när Laila fjantar sig på stan", skrev personen vidare – och mötte genast mothugg.

"Men snälla du. Detta är vad vi behöver just nu", svarade en följare och fick medhåll från andra som skrev saker i stil med: "Vad gör det för skillnad om dom dansar eller inte det är ju inför Melodifestivalen på lördag?", "Va bitter o låt oss som vill "fjanta" oss göra det " och "Herregud. Då kan vi ställa in allt som har med underhållning då eller? Ge dig."

Laila Bagges dans med Panetoz väckte starka reaktioner hos en följare. Bildkälla: Instagrams kommentarsfält
Flera av Laila Bagges följare gav sig in i debatten. Bildkälla: Instagrams kommentarsfält
"Ge dig" var en reaktion. Bildkälla: Instagrams kommentarsfält

Laila Bagge har ännu inte svarat på kritiken.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kritikstorm mot killarna i Bachelorette – Sonjas svar: “Tycker inte om..."

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

1 timme sedan
Det är på sin blogg som Sofia Ståhl bryter tystnaden om sina hälsoproblem. Hon säger även att hon under sin utredning "tagit saken i egna händer".

"Jakt" – på liv och död

2 timmar sedan
En jakthelg går överstyr när djuren plötsligt försvinner och jägarna saknar byten att skjuta. Det är ett sätt att visa vad som händer när man tappar perspektivet och börjar gå över gränser, säger regissören Sarah Gyllenstierna om filmen "Jakt".

Väskförbud stoppar konserter med picknick

2 timmar sedan
Väskförbudet som infördes i november förra året kommer att få konsekvenser för besökare på utomhuskonserter i sommar: Att ta med sig picknick är inte längre möjligt.

af Sillén kommenterar kompisarna i Eurovision

2 timmar sedan
Edward af Sillén ska inte bara skriva manus och regissera Eurovision Song Contest. Han blir även SVT:s kommentator. "Uppgiften ser annorlunda ut när vi är ett värdland", säger han till TT.

Taylor Swift överraskar med dubbelalbum

2 timmar sedan
Taylor Swifts nya album är i själva verket ett dubbelalbum. "Jag hade skrivit så mycket 'plågad poesi' de senaste två åren att jag ville dela allt med er" skriver Swift på Instagram.