Panetoz kommer tävla med låten "On my way" I år
Panetoz kommer tävla med låten "On my way" I år - Foto: Fredrik Sandberg/Henrik Montgomery/TT

Panetoz medlemmar: Partners, hits och Melodifestivalen

Panetoz är en Hiphop-grupp som tävlar i Melodifestivalens andra deltävling, med låten "On My Way". Här reder vi ut vem av medlemmarna som driver bolaget värderat till miljoner, hur killarnas kärleksliv ser ut idag och mycket mer.


Panetoz är en hiphopgrupp från Jordbro i Stockholm. Panetoz gruppnamn kommer ifrån en sammansättning av grundarnas första bokstäver. Gruppens motto är skapa kaos – "fast ett kreativt, positivt kaos", skriver bandet på sin officiella hemsida.

Panetoz medlemmar – vilka är med?

Medlemmarna i Panetoz är Nebeyu Baheru, Johan Hirvi, Pa Modou Badjie, Njol Badjie och Daniel Nzinga.

Förra gången Panetoz tävlade i Melodifestivalen gick de till final. Foto: Marcus Ericsson/TT

Panetoz medlemmarnas familjer: kärlekslivet, partners och barn

Pa Modou Badjie är tillsammans med en tjej som heter Monika och tillsammans har de tre döttrar ihop. Johan är tillsammans med en tjej som heter Somphit och tillsammans har de en dotter. Nebeyu bor tillsammans med en tjej som heter Josefine och tillsammans har det en son.

Vilken är Panetoz största hit?

Panetoz uppträdde första gången i TV år 2012. Gruppens låt "Dansa Pausa" har sex platina och var årets mest spelade låt i P3 2012, skriver bandet på sin hemsida.


Johan Hirvi gjorde succé i Draknästet - Songsay AB slog rekord 

Songsay Media Group AB grundades år 2021 av Johan Hirvi som är både civilingenjör och medlem i musikgruppen Panetoz, skriver Songsay i ett pressmeddelande. Songsay är en app där människor kan söka efter och skicka musikvideoklipp till varandra.

Songsay visades upp i SVT:s Draknästet under hösten och då passade Lena Apler, grundare av Collector Bank, på att göra en stor individuella satsningen, som blev den största satsningen som någonsin gjorts i programmets. Bolaget Songsay värderas nu till ett belopp på 50 miljoner kronor, skriver företaget i sitt pressmeddelande.

Hur många gånger har Panetoz varit med i Melodifestivalen?

Panetoz har tävlat i Melodifestivalen 3 gånger i år. De tävlade år 2014 med låten Efter solsken, år 2016 med Håll om mig hårt och i år med låten "On My Way". De har tidigare år tagit sig ända till finalen.

/
SVT
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!