Katrin Zytomierska är inte längre "supersingel".
Katrin Zytomierska är inte längre "supersingel". - Foto: katrinzytomierska/Instagram

Katrin Zytomierska nya kärleksbesked – inte längre "supersingel"

Är du kär Katrin? Nu avslöjar Katrin Zytomierska ett minst sagt kryptiskt svar om sitt kärleksliv. Det hintas rejält om att hon nu blivit träffad av Amors pilar.


Katrin Zytomierska, 45, är känd för att vara ett virrvarr av åsikter och känslor. Den åsiktsstarka debattören, poddaren och entreprenörskvinnan var tidigare tillsammans med fotografen Bingo Rimér, 47, och tillsammans har de två barn. Hon har även en son från sin tidigare relation med Alexander Klingstedt, 43. 

Det har länge spekulerats kring huruvida Katrins kärleksliv ser ut i dag. Hösten 2022 verkade hon dock ha siktet inställt på kärlek. Då hintade Katrin i ett avsnitt från hennes och Bingo Rimérs podcast "Relationspodden 2.0" om en ny eventuell kärlek i sitt liv.

– Jag träffade ju faktiskt en kille för inte alls längesen, sa hon i avsnittet då.

Då passade Bingo Rimér på att fråga vem denna spännande man var, varpå Katrin svarade att hon inte längre pratar offentligt om sitt privatliv. Hon avslöjade däremot att hon då hängde med en "ruggigt jävla sund snubbe".

Katrin Zytomierska och nya kärleken

I en intervju med Hänt som träffade Katrin Zytomierska på Göta Lejon, inför premiären av Djungelboken i veckan, gav hon ett minst sagt kryptiskt kärleksbesked till nöjessajten.

När Hänt frågar hur det står till med kärleken svarar Katrin Zytomierska följande:

– Jag är inte supersingel längre, det är jag inte.

Hon berättar även att hon och sin "nya kärlek" nyligen var och spatserade i Warszawa, i Polen, och hade det fantastiskt. Men mer än det får vi än så länge inte veta – för det är enligt Katrin fortsatt "superhemligt".

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!