Farmen-Viktor Bergströms planer om Love Island Sverige
Farmen-Viktor Bergströms planer om Love Island Sverige - Foto: TV4

Farmen-Viktor om Love Island: "Jag ska in där..."

Viktor Bergström har under årets säsong av Farmen varit en snackis bland tittarna och än är han inte klar i säsongen. Däremot verkar han sugen på att testa en annan dokusåpa...


Love Island Sverige är i full gång och kärleken växer inne i villan bland deltagarna. Paradise Hotel-profilen Lisa Sidén, 22, entrade huset under förra veckan och det har minst sagt väckt känslor, både inne i huset och hos tittarna.

Lisa kom in i huset under Casa Amore och “rörde runt i grytan”. Hon blev snabbt intresserad av Andreas Deak, 26, som är i par med Nicci Hernestig, 23. Men intresset varade inte länge och blev sedan i par med Burak Adas, 27.

Intresset för Burak blev dock kort då Lisas ögon strax därefter landade på Kevin Hardevik, 26, som tidigare har varit med i dokusåpan Ex on the beach. Detta gjorde Burak upprörd på grund av att han upplevde att Lisa hade ljugit för honom.

Farmen-Viktor regerar på dramat i Love Island

Love Island Sveriges Instagraminlägg som publicerades igår skapade diskussion i kommentarsfältet om vem som hade gjort rätt eller fel. En av kommentarerna kom från Viktor Bergström, 28, som är aktuell i årets säsong av Farmen.

Farmen-Viktors kommentar om dramat på Instagram. Bildkälla: Instagram

Viktor uppmuntrar spektaklet och svarar vidare på kommentarerna. Tittarna påpekar att profilen har bidragit med mycket drama i Farmen och att han hade passat bra på Love Island, vilket han reagerar på.

Farmen-Viktor är sugen på att vara med i Love Island. Bildkälla: Instagram

Kanske får vi se Viktor hitta kärleken snart på Love Island...

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!