Farah Abadi och Mark Levengood
Mark Levengood kritiserar programledarna efter lördagens deltävling av Melodifestivalen. - Foto: Johan Nilsson/TT och Stella Pictures

Mark Levengoods hårda känga mot Farah: "Så många ord..."

Loreens framträdande blev stormat av en aktivist under lördagens deltävling, vilket satte press på programledarna Farah Abadi och Jesper Rönndahl. Mark Levengood var snabb med att kommentera...


Under lördagen var den sista deltävlingen av Melodifestivalen 2023 som erbjöd gott och blandat. De två bidragen som gick vidare till finalen var bandet Smash Into Pieces med låten “Six Feet Under” och Loreen med låten “Tattoo”. 

Men inget Mello utan dramatik på scenen... Under Loreens framträdande blev scenen stormad av en medlem i organisationen Återställ Våtmarker vilket resulterade att bidraget avbröts. 

Scenen blev stormad under Loreens framträdande. Bildkälla: Johan Nilsson/TT

Efter att framträdandet blev avbrutet fick programledare Farah Abadi, 35, och Jesper Rönndahl, 43, snabbt improvisera för att underhålla publiken. Pausen pågick i cirka fem minuter under tiden scenen riggades om inför Loreens andra chans till att få visa upp sin låt. 

Mark Levengoods kommentar väcker åsikter

Efter den påtvingade pausen så var det många som reagerade på Farah och Jespers arbete under omständigheterna. En person som reagerade på programledarnas insats var Mark Levengood, 58, som själv har varit programledare för Melodifestivalen 2003. 

På Instagram la profilen upp en bild där han kommenterade situationen.

Till bilden skrev han: "Så många ord, så lite sammanhang. Något om en bulle, och en mamma som är syster till sin dotter… Men avundas dem inte…."

I kommentarsfältet är det många följare som ifrågasätter Marks uttalande i hans Instagraminlägg där de kritiserar honom för att vara för hård, med tanke på omständigheterna.

Mark Levengood får kritik i sitt kommentarsfält. Bildkälla: Instagram

Flera följare höll med Mark och uttryckte att programledarna inte levererar tillräckligt bra underhållning under programmet. 

Det här är inte första gången som kritik riktats mot Farah Abadi och Jesper Rönndahl. Tidigare har Nyheter24 skrivit om tittarnas raseri mot Farah – mer om det kan du läsa här.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!