Pekka Heino upprörd på årets Melodifestival
Pekka Heino uttrycker ilska mot programledarparet i Melodifestivalen 2023. - Foto: Christine Olsson/TT och Nils Petter Nilsson

Pekka Heino till attack mot Farah Abadi: "Ofattbart"

Farah Abadi och Jesper Rönndahl har fått ilsken kritik av tv-tittarna efter lördagens deltävling i Melodifestivalen. Pekka Heino var en av dem som reagerade starkt på Instagram...


Lördagens deltävling väckte minsann känslor hos svenska folket. Till viss del blev publiken upprörda på aktivisten som avbröt Loreens bidrag men också över programledarnas hantering av den oväntade händelsen under direktsändning…

Under Loreens framträdande under den fjärde deltävlingen av Melodifestivalen 2023 stormade en aktivist scenen och Loreen fick avbryta sitt nummer. Programledarna Farah Abadi, 35, och Jesper Rönndahl, 43, fick då improvisera de kommande fem minutrarna så att scenen kunde riggas om.

Loreens uppträdande blev avbrutet på grund av att en aktivist stormade scenen. Bildkälla: Johan Nilsson/TT

Under de fem minutrarna så bjuder Farah och Jesper på en improviserad sekvens, som var en snabb räddning efter den oväntade händelsen. Men denna situation är något som har uppmärksammats av många och även kritiserats...

Pekka Heino rasar mot Melodifestivalen

Under programmets gång publicerade TV-journalisten Pekka Heino, 61, ett Instagraminlägg där han uttrycker sina tankar och känslor om den fjärde deltävlingen av Melodifestivalen 2023. Han kritiserar programledarna i inlägget och uttrycker att de levererar "trams."

Efter lördagens tävling så har åsikterna fortsatt att hagla in över programledarna och på söndagen dyker det upp ett till inlägg från Pekka. I inlägget vill han förklara för sina följare om varför han tänker uttrycka sina åsikter om programmet, efter att ha fått klagomål i sitt kommentarsfält. 

Efter att inlägget publicerades hörde Aftonbladet av sig till Farah om en kommentar angående Pekkas hårda kritik om programmet samt Farah och Jespers insats.

– Han kanske inte såg den röda tråden i gårdagens program. Man kan gnälla och klaga, jag väljer glädjen, skrev hon till Aftonbladet. 

Tobbe Trollkar kritiserar Pekka Heinos ilska

Pekka har dock fått kritik efter att ha publicerat inläggen på Instagram. Flera av följarna håller med Pekka om att nivån på programmet är lägre än vanligt och att situationen som inträffade var oacceptabelt. En profil som var inne och försvarade Farah och Jesper var Tobias "Tobbe" Blom, 47 även kallad "Tobbe Trollkarl". 

Tobbe Trollkar kritiserar Pekka Heinos uttalande. Bildkälla: Instagram

Pekka svarar på kommentaren från Tobbe där han påpekar det oansvariga med att inte vara förberedd på det oväntade, vilket Tobbe inte håller med om. 

Mark Levengood, 58, kommenterade också Farah och Jespers arbete under lördagens deltävling vilket folk reagerade på. Det är dock inte första gången Farah och Jesper får kritik för sin medverkan i årets Melodifestival. 

Tittarna har vid flera tillfällen varit missnöjda med årets programledare av olika anledningar, som du kan läsa om här.

/
/
Senaste nytt

”Sex and the city”-skådisen död – hittades i sitt hem

1 timme sedan

Zara Larsson säger ifrån efter ryktet om rumpförstoring: “Varit lite på gymmet”

2 timmar sedan
Flera följare misstänker att artisten Zara Larsson gjort en BBL, alltså en rumpförstoring. Nu säger Zara Larsson ifrån på sitt TikTok-konto och menar att hon bara varit lite på gymmet.

Vi måste prata om Jens kladdkaka i Bonde söker fru

2 timmar sedan
I kvällens Bonde söker fru fikar Jens Lundin och brevskrivaren Ida. Och självfallet som den fikatok man är så reagerade man snabbt på en LITEN detalj....

Shannen Doherty: Cancern har spridit sig

idag 17:10
Skådespelaren Shannen Doherty, 52, kommer med ett nytt tungt sjukdomsbesked. Den cancer som hon behandlats för under året har nu spridit sig till skelettet.

Krisande Viaplay säljer tv-serie till konkurrent

idag 15:30
För ett år sedan presenterade Viaplay planerna på en ny kriminalserie med Alexandra Rapaport i huvudrollen. Nu dyker serien upp – hos rivalen SkyShowtime, som köper serien av den krisande strömningstjänsten. Tydligen ska de det, jag har själv fått veta det i dag, säger Alexandra Rapaport till TT.

Efter Niclas Wahlgrens resa – nu flyttar Hans Wahlgren hem till Pernilla

idag 14:56
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer är minst sagt gästvänliga – nu har de öppnat upp dörrarna till sitt megahus på Lidingö, där Pernillas pappa Hans Wahlgren gjort sig hemmastadd.