Lee Christiernsson avslöjar i intervjun
Lee Christiernsson avslöjar sanningen om hens kärleksliv i intervjun... - Foto: Henrik Montgomery/TT

Lee Christiernssons avslöjande om kärlekslivet – i direktsändning

Sen artikeln i QX kom ut, där Snickar-Björn blev Lee Christiernsson, har Lee varit i allas tankar över hela landet. Men under dagens intervju i P3 avslöjades det nya smaskiga detaljer om Lees kärleksliv...


Lee Christiernsson, 48, tidigare Björn, har under den senaste månaden delat med sig av denna sanna sidan av sig själv. Vi har fått möta den riktiga personen som gömde sig i Björns kropp. Hen har delat med sig i en dokumentär på TV4 som heter “Att vara Lee” om resan till den hen är idag vilket har mötts av kärlek från svenska folket.

Under morgonen besökte Lee Sveriges Radio för att göra en intervju med Linnea Wikblad, 37, och David Druid, 38, i Morgonpasset i P3. Innan besöket publicerade Lee en bild där hen berättade att hen var pepp men ovan vid att medverka i radioprogram.

Lee Christiernsson om depressionen 

Lee delar med sig om sin upplevelse och berättar om de tuffa stegen hen har tagit för att hamna där hen är idag. Profilen berättar att hen har levt som en kameleont hela livet och äntligen kan andas. Dock berättar profilen att depressionen som inträffade innan Lee accepterade sitt sanna jag, kunde resulterat i att hen inte levde idag.

– Att jag inte råkade ta mitt liv var bara tur. Hamnar man i ett sådant läge är man så trasig så din hjärna funkar inte, säger Lee i intervjun i Morgonpasset i P3. 

Lee Christiernsson under intervjun i Morgonpasset i P3. Bildkälla: morgonpassetip3/Instagram

Lee Christiernsson om kärlekslivet

Under intervjun frågar David om folk raggar i Lees Instagraminkorg vilket Lee svarar snabbt att det inte har hänt. Frågan utvecklas då och David frågar hur det går för Lees kärleksliv och får ett svar...

— Ja det får väl vara hemligt, men det är väldigt sparsamt. Fokus har inte varit där.  

/
P3
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!