Kate Middleton
Kate Middleton engagerar följarna. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Följarna i chock efter nya gymbilderna på Kate Middleton: "Mår så dåligt"

Kate Middleton drog iväg till gymmet – och bilderna på Kate blev snabbt en het snackis. "Hur är det möjligt?", "Jag mår så dåligt" och "Det ser fånigt ut" var några reaktioner.


Det var i tisdags som Kate Middleton och prins William besökte södra Wales för ett officiellt besök. De brittiska kungligheterna är där för att fira den nationella högtiden Sankt Davids dag som inträffar idag, den 1 mars.

Kate Middleton i Wales. Här i kjol från lågpriskedjan Zara. Bildkälla: Stella Pictures.

Kate Middleton och prins William besökte gymmet Aberavon Leisure & Fitness Centre. Där spanade de in yogaövningar och tävlade mot varandra i spinning. 

Kate Middleton tränade i kjol, klackar och polotröja. Bildkälla: Stella Pictures.
Kate Middleton och prins William på gymmet tillsammans i södra Wales. Bildkälla: Stella Pictures.
Bilderna på Kate Middleton och prins William väckte genast starka reaktioner. Bildkälla: Stella Pictures.

På prinsparets officiella Instagram skriver de mer om besöket. 

"Vilken underbar idag i södra Wales idag! Träningscenter som dessa är hjärtat i våra samhällen och spelar en så stor roll för oss alla att kunna leva hälsosamt", skrev de bland annat. 

Och det var inte parets besök i Wales som kom att engagera följarna – utan det var bilderna från Kates spinningstund som genast skapade debatt. 

Prins William och Kate Middleton i södra Wales. Bildkälla: Stella Pictures.

Tusentals kommentarer har trillat in på parets Instagram, och trogna rojalister har hamnat i heta diskussioner med följare som menar att bilderna är löjliga. 

Detta då Kate cyklar i kjol och högklackade skor. Andra är imponerade över att hon lyckades med konststycket att se så glamourös ut på gymmet. 

"Jag mår så dåligt över att Kate tvingas bära högklackat och tight kjol på den där cykeln", "Dom ser så löjliga ut när de är klädda sådär" och "De borde ha klätt sig mer passande" var några reaktioner. 

Kate Middletons klädval väckte starka känslor. Bildkälla: Instagrams kommentarsfält

Kate Middleton är inte den enda kungligheten som den senaste tiden har mött kritik för sina klädval. Tidigare har Nyheter24 skrivit om hur prinsessan Sofia skapade rabalder med sin klänning, som en del följare menade var alldeles för genomskinlig.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!