Mariette Hansson
Mariette Hansson blev upprörd efter lördagens deltävling i Melodifestivalen - Foto: Johan Nilsson/TT och Stella Pictures/Jari Kantola

Mariette rasar över Melodifestivalen: "Mobbar"

Mariette Hansson var en av artisterna som var med i den fjärde deltävlingen av Melodifestivalen. På Instagram har Mariette nu visat vad hon verkligen tycker efter lördagens deltävling...


Under lördagen bjöd SVT på Melodifestivalens fjärde och sista deltävling i Malmö. Tävlingen erbjöd både show och dramatik. Loreens bidrag blev avbrutet av en klimataktivist, vilket resulterade i att hon fick göra om sin låt. Detta resulterade i att att programledarna fick underhålla publiken med en improviserad sekvens, som fick en del kritik på sociala medier.

Finalisterna i den fjärde deltävlingen blev, trots omständigheterna, Loreen och Smash Into Pieaces. 

De två finalisterna efter lördagens deltävling i Melodifestivalen. Bildkälla: Johan Nilsson/TT

Mariette vidare till semifinalen

Mariette Hansson, 40, har varit med i Melodifestivalen fyra gånger och i år ställde hon upp med låten "One Day". Hon blev en av artisterna som gick vidare till semifinalen och kommer uppträda på lördag i Örnsköldsvik. 

På deltävlingens efterfest fick vi ta del av en överlycklig Mariette. På Instagram tackar hon sina följare för att de tog henne vidare.

Mariette visar starka känslor på Instagram

Under tisdagen publicerade Mariette ett Instagraminlägg där hon påpekar stämningen på sociala medier sen lördagens deltävling i Melodifestivalen. Till bilden har hon skrivit en bildtext.

"Vuxna människor som mobbar. Lägg av och fokusera på rätt saker istället."

I videon får vi ta del av Mariettes kritik till tv-tittarna och de som följer Melodifestivalen. Hon påpekar att artisternas syfte i programmet är att sprida glädje till den "annars gråa världen" men att hon är trött på de elaka kommentarerna som skrivs om dem. 

Vidare fortsätter hon att poängtera att tittarna inte hade kunnat göra det bättre själva. 

"Har du inget snällt att säga så håll tyst eller ansök till Mello själv och gör det bättre själv."

/
Relaterat
Senaste nytt

Fugees återförenades på konsert

Fia Forsström hittade fansen utomlands

Via nätet har Fia Forsströms musik hittat publik långt utanför Sveriges gränser. Nu åker hon och möter sina fans i Europa. Jag har fått höra från bekanta att min musik är för flummig och för enkel här i Sverige, säger hon.

Jenny och Niklas Strömstedt erkänner – då bråkar vi som mest: "Passivt aggressiv"

I söndagens avsnitt av TV4:s succéproduktion "Vilket liv" är det dags för Niklas Strömstedt att hyllas efter en lång karriär. I avsnittet berättas det bland annat om åren med GES men även om hur relationen med Jenny Strömstedt kan se ut.

Bronshjältarnas skvaller från VM-efterfesten 1994: "När alla andra sov...

I söndagens avsnitt av TV4:s "Vilket liv!" medverkar Niklas Strömstedt. Under programmet behandlas flera milstolpar i artistens långa karriär. Bland annat vad som hände under efterfesten efter VM 1994.

Dolly Parton gör cover på rockklassiker

1 timme sedan
En cover på 4 Non Blondes låt "What's up" från 1993 – det är Dolly Partons senaste projekt. Covern släpptes i helgen och är en av flera låttolkningar på Partons kommande album "Rockstar" som släpps i mitten av november.

Fransk rappare dömd för mord

idag 01:50
Den franske rapparen MHD, som egentligen heter Mohamed Sylla, har dömts till tolv års fängelse för att ha mördat en ung man i Paris 2018.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.