Mariette Hansson
Mariette Hansson blev upprörd efter lördagens deltävling i Melodifestivalen - Foto: Johan Nilsson/TT och Stella Pictures/Jari Kantola

Mariette rasar över Melodifestivalen: "Mobbar"

Mariette Hansson var en av artisterna som var med i den fjärde deltävlingen av Melodifestivalen. På Instagram har Mariette nu visat vad hon verkligen tycker efter lördagens deltävling...


Under lördagen bjöd SVT på Melodifestivalens fjärde och sista deltävling i Malmö. Tävlingen erbjöd både show och dramatik. Loreens bidrag blev avbrutet av en klimataktivist, vilket resulterade i att hon fick göra om sin låt. Detta resulterade i att att programledarna fick underhålla publiken med en improviserad sekvens, som fick en del kritik på sociala medier.

Finalisterna i den fjärde deltävlingen blev, trots omständigheterna, Loreen och Smash Into Pieaces. 

De två finalisterna efter lördagens deltävling i Melodifestivalen. Bildkälla: Johan Nilsson/TT

Mariette vidare till semifinalen

Mariette Hansson, 40, har varit med i Melodifestivalen fyra gånger och i år ställde hon upp med låten "One Day". Hon blev en av artisterna som gick vidare till semifinalen och kommer uppträda på lördag i Örnsköldsvik. 

På deltävlingens efterfest fick vi ta del av en överlycklig Mariette. På Instagram tackar hon sina följare för att de tog henne vidare.

Mariette visar starka känslor på Instagram

Under tisdagen publicerade Mariette ett Instagraminlägg där hon påpekar stämningen på sociala medier sen lördagens deltävling i Melodifestivalen. Till bilden har hon skrivit en bildtext.

"Vuxna människor som mobbar. Lägg av och fokusera på rätt saker istället."

I videon får vi ta del av Mariettes kritik till tv-tittarna och de som följer Melodifestivalen. Hon påpekar att artisternas syfte i programmet är att sprida glädje till den "annars gråa världen" men att hon är trött på de elaka kommentarerna som skrivs om dem. 

Vidare fortsätter hon att poängtera att tittarna inte hade kunnat göra det bättre själva. 

"Har du inget snällt att säga så håll tyst eller ansök till Mello själv och gör det bättre själv."

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ny musik: ordfattig, arg och självcentrerad

Sofia Geites pik till Steffo Törnquist – beteendet i Nyhetsmorgon: “Värdelös”

Sofia Geite och Steffo Törnquist sänder ofta TV4:s “Nyhetsmorgon” tillsammans. Men ibland går inte allt som planerat…

Skådespelaren Louis Gossett Jr är död

1 timme sedan
Den amerikanske skådespelaren Louis Gossett Jr är död.

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

idag 11:22
Författarduon Sofie Sarenbrant och Carina Bergfeldt släpper sin andra bok i serien om programledaren Frida von Engen. Efter att den första delen "Födelsedagen" rönt stora framgångar kommer nu den fristående thriller-uppföljaren "Långfredagen".

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

idag 11:04
Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.

Jill Johnson släpper ny countrysingel

idag 08:56
Countryartisten Jill Johnson släppte en ny singel på Långfredagen med titeln "It Only Took A Minute For My Country To Love Country" .