Hanna Friberg avslöjar sanningen
Hanna Friberg avslöjar sanningen om relationen till hennes sju år yngre pojkvän - Foto: hannafriberg/Instagram och Jari Kantola/STELLA PICTURES

Hanna Friberg och Mr Big har gjort slut: "Hela Stockholm vet att..."

Hanna Friberg har stolt visat upp sin kärlek med den sju år yngre pojkvännen Max "Mr. Big" Johnler, men igår kväll avslöjade Hanna sanningen om relationen – de har gjort slut.


I början av 2022 berättade den “eviga singeln” och influencern Hanna Friberg, 29, att det har hänt en grej. Hon hade nämligen träffat den sju år yngre krogägaren Max Johnler, 22, även kallad “Mr. Big”. 

Däremot så har förhållandet varit turbulent. På Instagram fick vi se de lyxiga och romantiska dejterna men redan i april 2022 avslöjade Hanna sanningen om relationen. I podcasten "Måndagsvibe", som Hanna har tillsammans med Lovia "Lojsan" Wallin, 29, berättar Hanna att Max har varit otrogen.

I poddavsnittet berättade Hanna om otroheten och hur hon var beredd att förlåta honom, men att det spelade ingen roll.

– Det sjuka är att jag var beredd att förlåta honom för otroheten. Men han gjorde ju slut, berättade en känslosam Hanna Friberg i Måndagsvibe.

I juni avslöjade Hanna genom en Instagramstory att hon och Max var ett par igen, vilket hennes följare blev chockade av med tanke på det starka poddavsnittet. Men sedan dess har paret hållit ihop och visat upp sin kärlekslycka på sociala medier och i november firade de ett år tillsammans. 

Hanna Friberg och Max "Mr Big" Johnler har gjort slut

Igår kväll publicerade Hanna en Instagramstory där hon avslöjar dagsformen på relationen. I storyn berättar influencern att hon blir chockad över att hela Stockholm vet innan hon själv har hunnit bearbeta avslutet med Max. 

Hanna Friberg avslöjar att hennes relation är avslutad. Bildkälla: hannafriberg/Instagram

Varför paret har gjort slut har Hanna ännu inte avslöjat.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!