Måndag 4 Jul
Stockholm

Nu svarar Hanna Friberg på känsliga frågan om pojkvännen

Hanna Friberg Max
Nu svarar Hanna Friberg på den känsliga frågan. Foto: hannafriberg/Instagram

Det har varit mycket tissel och tassel kring vem Hanna Fribergs mystiska pojkvän är. Men hon bjuder på fler och fler detaljer om honom för varje dag som går.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Influensern och entreprenören Hanna Friberg har alltid engagerat sina följare med sitt kärleksliv. Hanna kallade sig tidigare för den "eviga singeln" och har haft hot girl summers medan många hennes tjejkompisar varit i relationer. 

Men för cirka ett halvår sedan skrev hon ut att det "hänt en grej". 

Mycket riktigt hade Hanna träffat en kille och berättade i podden "Måndagsvibe" hur kär hon var. På hennes Instagram uppdaterades flödet flitigt med romantiska dejter, träningspass, datenights, resor och lyx. 

Hon pausade sin kärleks-bonanza med att åka till Sydafrika med vännen Klara "Tanbyklara" Elvgren. Men väl där fick hon ett oväntat samtal. 

Hanna Friberg: "Min pojkvän var otrogen"

Enligt personen på andra sidan luren hade Hannas kille frågat ett ex om han fick sova hos henne under tiden Hanna var utomlands.

Paret möttes upp för att prata om saken, varpå killen nekade till kontakten med den andra tjejen och dumpade Hanna. Det kom senare till hennes kännedom att pojkvännen varit otrogen flera veckor innan hon dumpades, och sveket var ett faktum.

– Det sjuka är att jag var beredd att förlåta honom för otroheten. Men han gjorde ju slut, berättade en känslosam Hanna Friberg i Måndagsvibe.

Men tidigare i veckan så droppade följarnas hakor i marken. 


Hanna publicerade nämligen en bild på henne och exet – som nu är hennes pojkvän igen. 

Då många av hennes följare sitter på en rad frågor nu valde Hanna att under onsdagen hålla en frågestund på sin Instagram där hon svarade på lite funderingar kring sin relation. 

En av frågorna var huruvida hon är rädd för att bli bedragen igen. 

Hanna fick en känslig fråga av en följare. Bildkälla: hannafriberg/Instagram

"Självklart ligger det i bakhuvudet och gnager hela tiden. Men eftersom att jag valt att förlåta och valt att vara i en relation med honom så måste jag också välja att lita på honom, så det är precis det jag har gjort", svarade Hanna. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.