Kristin Kaspersen om utbrändheten
Kristin Kaspersen öppnar upp sig om utbrändheten. - Foto: Stella Pictures/Jari Kantola och Christine Olsson/TT

Kristin Kaspersen avslöjar sanningen: "Sjukskriven tre gånger"

Folkkära programledaren Kristin Kaspersen har backat ifrån rampljuset och fokuserar på sin podd "Kristin Kaspersen Nyfiken på". Nu öppnar hon upp sig på Instagram om sin utbrändhet.


Kristin Kaspersen, 53, har länge varit en folkkär programledare och profil för svenska folket. Hon har varit programledare i populära Nyhetsmorgon i fem och ett halvt år och har till och med vunnit ett pris för “Sveriges mest populära tv-personlighet”. 

Kristin Kaspersen när hon ledde Idrottsgalan år 2022. Bildkälla: Christine Olsson/TT

I dagsläget arbetar Kristin med podcasten "Kristin Kaspersen Nyfiken på". I podden möter hon människor som varit med om olika livsöden, som Kristin är nyfiken på. När hon beskriver podden så nämner hon att hennes välkända mamma Barbro Margareta "Lill-Babs" Svensson, var en inspiration.

"Sluta aldrig att vara nyfiken, livet har så mycket att lära sa min mamma till mig när jag var liten och det har jag burit med mig sedan dess, hela vägen in i den här podden!"

Kristin Kaspersen öppnar upp sig på Instagram

I ett Instagraminlägg delar Kristin med sig om den tuffa tiden när hon har varit utbränd. Hon berättar att hon har varit sjukskriven tre gånger sen 2009 på grund av utmattningssyndrom. 

Kristin berättar att hon har behövt arbeta med sig själv sen hon blev utbränd. För att livet ska bli bättre och att hon inte ska hamna på samma plats igen så behöver hon ständigt arbeta med sin hälsa.

"Att äta bra, träna, sova ordentligt och även jobbat mentalt, ja det har jag gjort och fortsätter med. Annars hade jag inte mått så bra som jag gör. "

Flera av hennes följare tackar profilen för att hon delar med sig av även den tuffa delen av livet.

Kristins följare uppskattar att hon delar med sig av att livet inte är så lätt alltid. Bildkälla: kristinkaspersen/Instagram

Här kan du läsa mer om Kristin Kaspersens lön, familj och kärleksliv.

Relaterat
Senaste nytt

Cullberg-stipendiet till streetdans-stjärna

Hon är Dagermans dotter – och ambassadör

1 timme sedan
Hon var först tveksam till att skildra sina föräldrars "konstnärsäktenskap". Nu har hon skrivit en bok där hon skildrar deras korta tid tillsammans.

Uno Svenningsson på turné

1 timme sedan
Uno Svenningsson firar 40 år som artist och åker på jubileumsturné nästa år. Med start i Göteborg i mars gör han nedslag i totalt tolv svenska städer.

Nya samtal kring skådespelarstrejk

3 timmar sedan
Sedan den 14 juli har skådespelarfacket Sag-Aftra i USA, med över 160 000 medlemmar, strejkat. På måndagen hölls för första gången samtal med motparten sedan strejken inleddes, rapporterar Variety.

Så här mycket har svenskarnas mediekonsumtion ökat: "Alla åldersgrupper"

igår 18:56
Svenskar konsumerar medier i genomsnitt sju timmar om dagen – under 2022 ökade dagskonsumtionen med två minuter, enligt en ny rapport från Myndigheten för press, radio och tv. Det är bland unga som ökningen märks mest.

Tom Hanks om fejkad AI-reklam: "VARNING!!!"

igår 16:34
I en video som cirkulerar på nätet syns Tom Hanks marknadsföra en plan för friskare tänder.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.