I en intervju med Aftonbladet öppnar Steffo upp om synen på cancern som tog hans pappa
I en intervju med Aftonbladet öppnar Steffo upp om synen på cancern som tog hans pappa - Foto: Jonas Ekströmer/TT & Per Larsson / TT

Steffo Törnquist talar ut om cancern: "Förr eller senare..."

I en öppenhjärtig intervju delar den folkkära och levnadsglade programledaren Steffo Törnquist med sig av synen på cancern som tog hans pappas liv och hans inställning till att drabbas själv.


Den folkkära programledaren Steffo Törnquist berättade i veckan för Aftonbladet att det finns en risk för att han går i faderns fotspår.

Steffo Törnquist om prostatacancer

I intervjun får han frågan hur han ser på risken att drabbas av prostatacancer, som hans pappa avled i sviterna av.

– Jag har kört biopsier, det har skjutits pilar i röven och tagit ut prover och jag har cellförändringar. Men jag har inte opererat mig. Förr eller senare kommer jag säkert att komma till det läget att jag måste bestämma om jag ska operera mig, säger han. 

Steffo är inte bara känd för sina insatser i tv-rutan utan också för sin extravaganta och fria livsstil. På sina sociala medier delar han bland annat med sig av sin lyxiga livsstil som innefattar allt från fina spritprovningar, golftävlingar, jakt och flådiga middagar. 

Han utesluter inte att det finns en risk att även han drabbas av den hemska sjukdomen.

– Njutning har med det att göra. Jag har insett att livet är ändligt. Jag är dödlig och jag skulle inte bli förvånad om jag drabbas av cancer eller måste operera mig. Är jag rädd? Nej, det är jag inte.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

Harvard tar bort bok med människoskinn

Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

1 timme sedan
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.

Därför känner du igen Kerstin Linden i nya "Ronja Rövardotter" på Netflix

2 timmar sedan
Vilket datum har "Ronja Rövardotter" premiär på Netflix, när kommer säsong 2 och varför känns huvudrollsinnehavaren Kerstin Linden så bekant? Nyheter24 reder ut allt om den nya tv-serien.

Sanningen om Victoria Silvstedt och Maurice Debbah – det gör han egentligen

2 timmar sedan
Victoria Silvstedt är den svenska modellen och sedemera börsproffset som trollbundit svenskarna sedan sitt genombrott i början an 1990-talet. Än idag är det många ute i stugorna som är nyfikna på Victoria – här har Nyheter24 sammanställt de vanligaste frågorna svenskarna googlar om Victoria – hennes längd, ålder, ex-man, pojkvän, barn och mycket mer.

Tittarnas anklagelse mot juryn i Sveriges mästerkock 2024: "Blev påhoppad"

3 timmar sedan
Sveriges mästerkock 2024 är i full gång och i det senaste avsnittet fick Hugo, 25, lämna tävlingen – något som fått tittarna att reagera.