Pernilla Wahlgren får kritik
Folkkära Pernilla Wahlgren får kritik på Instagram... - Foto: Stella Pictures/Robert Eklund och Stella Pictures

Följarna kritiserar Pernilla Wahlgren: "Lite väl mycket alkohol"

Den ständigt aktuella Pernilla Wahlgren arbetar aktivt med sitt Instagramkonto och delar med sig av sitt liv till sina följare. Däremot har följarna reagerat på Pernillas relation till alkohol...


Pernilla Wahlgren, 55, är en kvinna med många bollar i luften. Hon är aktuell i sin egen realityserie “Wahlgrens värld” och är dessutom ute på turné i Sverige som Tingeling i farsen “Peter Pan går åt helvete”. 

Snart kommer vi också få ta del av stjärnan i den andra säsongen i "Masked Singer" som jurymedlem och kommer i dessutom leda sommar-favoriten “Allsång på Skansen” för första gången i någonsin.

Däremot är det inte bara på scen som Pernilla gör karriär, hon har dessutom ett hudvårdsmärke, en butik och arbetar aktivt med sitt Instagramkonto. På kontot får vi följa Pernillas vardag och får hänga med på alla hennes äventyr. 

Ett av Pernillas samarbeten får kritik på Instagram

Pernilla har under en tid arbetat med företaget The Wine Team och har skapat tillsammans med dem en riesling och en cava. Hon berättar om sin glädje över att hennes cava ligger på topp tio listan av bästsäljande cavan i Sverige.

Däremot har dock ett flertal följare sagt ifrån på Instagram efter hennes senaste inlägg om hennes cava...

Flera av Pernillas följare reagerar på Pernillas samarbete på Instagram. Bildkälla: pernillawahlgren/Instagram

Flera av följarna försvarar Pernilla i kommentarsfältet och pratar gott om hennes flaskor. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!