Adrian Podde och Celine Axman
Adrian Podde och Celine Axman blev årets vinnare av Love Island Sverige. - Foto: Skärmavbild/TV4

Celine Axman och Adrian Podde vann Love Island - det här kommer de göra för pengarna

Efter 1,5 månad i Love Island-villan blev kärleksparet Adrian Podde och Celine Axman de lyckliga vinnarna. Undrar du vad paret ska göra med vinstsumman? Nyheter24 har svaret.


Sen slutet på januari har deltagarna varit inne i Love Island villan och gjort allt för att hitta sin stora kärlek. Programmet har bjudit på toppar och dalar, skratt och tårar samt kärlek och vänskap. I fredagens avsnitt fick vi följa med de sista tre paren på deras romantiska dejter och deltagarnas sista timmar i Dominikanska republiken.

De sista deltagarna kvar i huset var Nicci Hernestig, 23, tillsammans med Andreas Deak, 26, Frida Hartman, 20, tillsammans med Emil Renmarker, 21, och Celine Axman, 21, i par med Adrian Podde, 32. Att alla tre paren har hittat kärlek var självklart, frågan var vilket kärlekspar som vann tittarnas hjärtan.

Sista avsnittet har idag sänts och vinnaren av programmet har avslöjats. Adrian och Celine var paret som vann tittarnas hjärtan men enligt Adrian så var det inget de förväntade sig. De bara hoppades att deras kärlek skulle lysa igenom rutan.

– Jag tror väl att tittarna har sett vår resa och att vi har haft det tufft, men att vi har löst det, säger Celine i en intervju med Nyheter24.

Adrian håller med Celine och lägger till lite tankar.

– Sen hoppas jag också att de har sett att vi är väldigt genuina och vår kärlek också.

Celine och Adrian på sin sista dejt i Love Island. Bildkälla: TV4/Instagram

Vad händer med Love Island-paret nu?

Adrian och Celine är båda glada inför att komma hem. När frågan dyker upp, om vad som kommer hända för paret nu när de lämnar det tropiska landet, är de förväntansfulla och svarar med glädje. De båda har saknat familjen och maten i Sverige.

– Jag kommer äta kebabpizza med mild sås, det har jag sagt hela tiden. Och träffa familj och vänner framför allt. Jag har saknat dom väldigt mycket, säger Adrian i intervjun. 

Båtdejten var sista dejten på Love Island för paret. Bildkälla: TV4/CMORE

Vad kommer Adrian Podde och Celine Axman göra med pengarna?

Nu är det ju inte bara kärlek som paret vinner, utan även en vinstsumma på en halv miljon kronor. När Nyheter24 frågade om vad paret ska göra med pengarna är de eniga.

– Förmodligen blir det väl någon utlandsresa tillsammans. Jag ska nämligen till maldiverna i september och då kanske Adrian är villig att haka på. Om det är så att han har lärt sig att dyka, skrattar Celine.

Vi önskar Adrian och Celine all lycka!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

igår 21:26
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

igår 19:54
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

igår 18:14
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

igår 17:00
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

igår 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...