Kändisarnas hemliga skönhetsingrepp
Blake Lively, Kylie Jenner, Megan Fox och Khloé Kardashian före sina skönhetsingrepp. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Bilderna avslöjar kändisarnas hemliga skönhetsoperationer: "Kostade 21 miljoner"

Många Hollywoodstjärnor hävdar envist att de är helt naturliga – men bilderna talar sitt tydliga språk. Se bilderna på kändisarna före och efter sina skönhetsoperationer.


Att skådespelare, artister och influencerprofiler lägger sig under kniven och opererar sig är ingen större hemlighet. 

En del kändisar väljer att träda fram och berättar öppet om sina ingrepp, medan andra menar att de aldrig har opererat sig – trots att bilderna ofta talar sitt tydliga språk.

Nyheter24 har grävt i arkiven och hittat bilderna på kändisarna som de själva kanske vill att vi ska glömma...

Nicki Minaj före och efter operationerna

Nicki Minaj själv menar att hon inte har gjort några skönhetsoperationer – men flera brittiska, amerikanska och australiska tidningar har genom åren hävdat annorlunda. 

Detta då de jämfört bilder på Nicki idag med bilder från början av hennes karriär. Hennes näsa har blivit smalare samtidigt som både rumpan och brösten har blivit större, något som Life & Style har skrivit om.

Nicki Minaj före sina skönhetsingrepp. Bildkälla: Chris Pizzello/Invision/AP/TT Bild, AP Photo/Jeffrey M. Boan/TT Bild, Stella Pictures. Bilden är ett montage.
Nicki Minaj efter sina skönhetsingrepp. Bildkälla: Evan Agostini/AP/TT Bild, Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Victoria Beckham förnekar näsoperation

Victoria Beckham själv säger att hon bara har opererat sina bröst – men fansen tror annorlunda. 

Detta då hennes näsa krympt och krympt genom åren, och hennes panna blir bara slätare. Läpparna har även blivit fylligare, och 2021 var Victorias läppar större än någonsin, något som Closer då skrev om.

Bilden till vänsten visar Victoria Beckham år 2000, och till höger ser vi henne 2007. Victoria själv menar att hon bara har opererat sina bröst, men näsan säger hon är den samma. Bildkälla: AP Photo/Matthew Fearn/POOL/TT Bild, AP Photo/Lefteris Pitarakis/TT Bild. Bilden är ett montage.
Så här ser Victoria Beckhams näsa ut idag. Bildkälla: AP Photo/Thibault Camus/TT Bild, AP Photo/Kin Cheung/TT Bild. Bilden är ett montage.

Victoria Beckhams läppar blev väldigt stora 2021. Bildkälla: Stella Pictures.

Kylie Jenner har lagt 21 miljoner kronor på sina operationer

Kylie Jenner ryktas ha lagt över 21 miljoner på att operera sin kropp och sitt ansikte, något som Medium har skrivit om.

Kylie Jenner ska bland annat ha opererat brösten, höfterna, rumpan, fettsugit sig och opererat hakan och kinderna. Utöver det ser det ut som att Kylie har lyft ögonbrynen, samt gör Botox och fillers. 

Kylie Jenner före sina skönhetsingrepp. Bildkälla: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Prislappen för Kylies otaliga skönhestingrepp ska landa på saftiga 21 miljoner kronor. Men det enda ingrepp Kylie själv menar att hon har gjort är fillers i läpparna. Resten av förändringarna menar Kylie har att göra med puberteten.

Kylie Jenner själv menar att hon bara har gjort fillers. Att brösten och rumpan blivit större och näsan mindre menar Kylie beror på puberteten. Bildkälla: Stella Pictures.

Jennifer Aniston har gjort två näsoperationer

Jennifer Aniston har själv medgett att hon har gjort två näsoperationer, men menar att hon inte har gjort några andra ingrepp. 

Jennifer Aniston före sina näsoperationer. Bildkälla: AP Photo/Kevork Djansezian/TT Bild, Jim Cooper/AP/TT Bild. Bilden är ett montage.

Däremot gör Jennifer ofta dyra ansiktsbehandlingar så som laser och den huduppstramande behandlingen Thermage.

Jennifer Aniston efter sina näsoperationer. Bildkälla: Vince Bucci/Invision/AP, File/TT Bild

Cher har opererat sig för åtta miljoner kronor

Åtta miljoner kronor. Så mycket pengar ska artisten Cher ha lagt på sina skönhetsingrepp. Hon har själv berättat att hon har gjort ansiktslyft, halslyft, fixat sina ögonlock, förstorat brösten, förminskat näsan och opererat sina tänder.

Cher före sina skönhetsingrepp. Bildkälla: AP Photo/TT Bild. Bilden är ett montage.
Cher har gjort flera skönhetsingrepp genom åren. Bildkälla: Jordan Strauss/Invision/AP/TT Bild, Evan Agostini/Invision/AP/TT Bild. Bilden är ett montage.

Kim Kardashian menar att hon inte har gjort en enda operation

En näsoperation, fillers, bröstförstoring, rumpimplantat och fettsugning är bara några av de ingrepp som fansen tror att Kim Kardashian har gjort. 

Kim själv menar att hon inte har gjort en enda operation – men ibland talar bilderna sitt tydliga språk...

Kim Kardashian före sina ingrepp. Bildkälla: Stella Pictures. Bilden är ett montage.
Kim Kardashian efter sina ingrepp. Bildkälla: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Megan Fox menar att hon aldrig har opererat sig

Megan Fox gjorde sin debut på röda mattan som 16-åring. Sedan dess har hennes ansikte och kropp förändrats en hel del. 

Megan Fox år 2004 i början av sin karriär. Bildkälla: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Bland annat har hennes näsa blivit mindre och mindre i takt med att läpparna har blivit större och större. Megan Fox själv menar att hon aldrig har opererat sig, men kirurgerna tror annorlunda. 

Kirurgen Tim Sayed säger till The Skincare Edit att han tror att Megan har gjort näsoperation, ögonlocksplastik, Botox och fillers. Megan ska även ha opererat sina bröst flera gånger, något som fansen diskuterade i Megans kommentarsfält i fjol, skriver Page Six.

Megan Fox menar att hon aldrig har opererat sig. Bildkälla: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Khloé Kardashian ska ha opererat sig för 20 miljoner kronor

Khloé Kardashians nya utseende ska ha kostat henne över 20 miljoner kronor, skriver Heatworld.

Då har hon också genomgått den största förvandlingen vi har sett någonsin. Hon ska ha fettsugit sig, gjort ett brazilian butt lift och en bröstförstoring. Hon ska även ha gjort fillers och Botox.

I flera år har det ryktats att Khloé ska ha gjort en ansiktstransplantation. Det är ett mycket avancerat ingrepp som oftast utförs på svårt brännskadade personer. 

Ryktena om ansiktstransplantationen är något som Khloé själv har bemött.

– Det stör inte mig, men jag tog illa upp. Jag fattar inte varför tror att jag har gjort det, har Khloé sagt, skriver Page Six.

Det enda ingrepp som Khloé har erkänt är att hon opererat sin näsa.

Khloé Kardashian före sina skönhetsingrepp. Bildkälla: Stella Pictures. Bilden är ett montage.
Khloé Kardashian har förändrats en del genom åren. Bildkälla: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Demi Moore förnekar skönhetsingrepp 

Det var när Demi Moore intog catwalken i Paris år 2021 som ryktena började cirkulera. Demi såg nämligen helt annorlunda ut än tidigare. Detta då hon ska ha gjort ett ansiktslyft och fillers. 

Demi Moore 1995. Bildkälla: AP Photo/Patric Pico/TT Bild

Redan år 2002 spekulerades det kring Demi Moores många skönhetsingrepp. Det skulle bland annat handla om bröstoperationer och att avlägsna hängande hud över knäna. Men Demi själv har alltid förnekat att hon skulle ha gjort några ingrepp.

Demi Moore ser ut att ha gjort en del Botox och fillers. Bildkälla: Joel C Ryan/Invision/AP/TT Bild, Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Blake Lively har berättat om sin näsoperation

Blake Livelys näsa har även den krympt med åren, något som ser ut att vara resultatet av flera operationer. Blake själv har bekräftat att hon opererat näsan, om det nu skulle vara någon som tvekade.

Blake Lively före sina skönhetsingrepp. Bildkälla: Stella Pictures, AP Photo/Matt Sayles/TT Bild. Bilden är ett montage.

Utöver det ser det ut som att Blake har gjort en del subtila förändringar, så som Botox och minimalt med fillers i läpparna. 

Även hennes tänder har ändrat form, och en kirurg som The Skincare Edit har pratat med tycker att det ser ut som att hon även opererat sina ögonlock. 

Det ser även ut som att hon har gjort ögonbrynstransplantation. Det går till som så att man flyttar hårsäckar från bakhuvudet till ögonbrynen, och en kändis som har berättat om sin lyckade ögonbrynstransplantation är Chrissy Teigen.

Blake Lively efter sina skönhetsingrepp. Bildkälla: Charles Guerin/ABACAPRESS/TT Bild, Evan Agostini/Invision/AP/TT Bild. Bilden är ett montage.

Dwayne "The Rock" Johnson tog bort sina kill-tuttar

Många manliga Hollywoods-stjärnor så som Tom Cruise, Brad Pitt, Jake Gyllenhaal och Zac Efron har opererat sig. Men få väljer att berätta öppet om det. 

En som däremot är helt transparent med sina ingrepp är Dwayne "The Rock" Johnson. Han har gjort en Gynekomasti-operation – vilket helt enkelt är "man boobs", alltså kill-tuttar.

– Det var bara rent estetiskt då jag går runt utan tröja hela tiden, så jag gjorde det, har Dwayne berättat, skriver LadBible.

Dwayne "The Rock" Johnson har tagit bort sina man-boobs. Bildkälla: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Nicole Kidman förnekar skönhetsingrepp

Nicole Kidman själv menar att hon är helt naturlig, men trots det har hennes näsa blivit mindre och läpparna större. 

Till vänster ser vi Nicole Kidman 1996, och till höger en bild från 2003. Bildkälla: AP Photo/Wyatt Counts/TT Bild, AP Photo/Michel Euler/TT Bild. Bilden är ett montage.

Utöver det har hennes panna blivit väldigt slät. Nicole har sagt att hon har gjort fillers förut men att det inte är något hon vill göra igen.

Nicole Kidman ser ut att ha gjort flera skönhetsingrepp. Bildkälla: Evan Agostini/Invision/AP/TT Bild, Jordan Strauss/Invision/AP/TT Bild. Bilden är ett montage.

Iggy Azalea förnekar rumpoperation

Iggy Azalea har gjort flera skönhetsoperationer – bland annat en bröstförstoring, opererat näsan, fyllt läpparna och satt in ett implantat i hakan, något hon själv berättat om. 

Iggy Azalea före och efter sina skönhetsoperationer. Bildkälla: Stella Pictures.

Det ser även ut som att hon har gjort ett brazlian butt lift, men rumpförstoringen är ett ingrepp som hon förnekar, skriver Daily Mail.


/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!